Potrebno je za 4 osobe:
500 g ribe pangasijus
2 glavice crog luka
1 ljuta papričica
2 dl soka od paradajza
1dl belog vina
1 kašičica crvene mlevene paprike
1 kašičica crvene tucane paprike
2 lovorov lista
4 kašike ulja
200 g širokih rezanaca
malo soli
malo biber
malo suvih začina
Crni luk iseckajte na najsitnije (može i u blenderu). Ispržite luk na malo ulja da dobro omekša. Ljutu papriku isecite na sitne kockice i dodajte luku. Nalijte vode te nastavite dinstanje. Dodajte sok od paradajza, posolite, pobiberite, začinite, dodajte mlevenu papriku, tucanu papriku, lovorov list i belo vino. Dinstajte dvadesetak minuta na laganoj vatri. Na kraju dodajte ribu isečenu na komade i kuvajte oko 30-40 minuta lagano. Dok kuvate povremeno lagano promešajte, a pred kraj kad je riba skuvana samo protresite šerpicu, da se riba ne bi raspala. Paprikaš poslužite sa rezancima koje ste predhodno skuvali.