POSLUŠAJ SVOJ INSTINKT: Izaberi simbol koji te najviše privlači i otkrij sudbinsku poruku

0
196130
Foto: foreverconscious.com

Postavite svoju nameru, a zatim odaberite jedan simbol (1 – 9) koji vas najviše privlači.

Poslušajte svoj prvi instinkt. Pogledajte vašu poruku u nastavku, prenosi Atma.

Foto: foreverconscious.com

ANALIZA

Ako ste odabrali 1:

Vreme je da samo sve otpustite i verujete svemiru. Umesto da pokušavate da se borite protiv onoga što vam se događa, jednostavno uzmaknite jedan korak natrag i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tokom života.

Morate prestati da pokušavate da na silu stvari izvedete na svoj zamišljeni način i prihvatite sadašnji trenutak i ono što jeste. Vaš sledeći korak biće vam otkriven kada se smirite i usresredite na svoje istinske namere. Kako bi izbegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

Ako ste odabrali 2:

Granice nisu loša stvar, ako su svesno konstruisane i postavljene s namerom. Vreme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vođstvo koje vam je potrebno da se usresredite na sadašnji trenutak.

Pročitajte i  Čudesan sprej od 4 sastojka koje svi imate u kuhinji: Nema šta ne čisti u domu! (RECEPT)

Morate se usresrediti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati da gubite svoje vreme i energiju na ljude i situacije koje su prestale da služe vašoj višoj svrsi. Vreme je da napravite popis.

Iako zastrašujuće zvuči, to će sada biti vaš najveći saveznik. Takođe, idealno je vreme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

Ako ste odabrali 3:

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvek biti jasne, ova poruka vam govori kako će sve biti u redu! Vi sledite svoj najviši put sada i iako možda imate mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Verujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se magija vašeg života razvija! Ako morate doneti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sinhronicitetne poruke.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.