Poruke vam govore sve
Poruke vam govore sve

Poruke vam govore sve: Ponovo pišete poruku prijateljima? Možda znate da način na koji kucate poruke otkriva neke od Vaših tehničkih sposobnosti, nešto o Vašem društvenom životu i poznavanje gramatike, ali verovatno ne znate da način na koji „kuckate“ govori dosta i o Vašem ljubavnom životu.

Hajde da vidimo o čemu se radi…

Kako koristite smajlije?

Koristite dosta smajlija? Ako je odgovor „Da“, ovo je znak da volite da izražavate emocije na druge načine osim korišćenja reči, što govori o tome da ste vrlo glasni u krevetu i rado koristite bezobrazne reči (koje, izražavaju zadovoljstvo). Ako smajliji nisu Vaš način komunikacije, vrlo je verovatno da Vaša partnerka nema predstavu o tome šta zapravo osećate dok vodite ljubav, piše dormeo.rs.

Koristite proveru pravopisa

reklame

Ako apsolutno ne vodite računa o gramatici dok pišete poruke, izvesno je da ne vodite računa ni o svom intimnom životu. Verovatno ste traljavi u spavaćoj sobi, a sve jedno Vam je da li ćete probati „vruće igrice“, ali često umete da budete i impulsivni. Dakle, nešto dobro i nešto loše – ali najbolje bi bilo da povremeno uključite opciju „provera pravopisa“ (spell checker). Jer poruka poput „zelimte voleo bi da tevidim!“ – ne zvuči baš izazovno, zar ne?

Kratke/duge poruke

Ako ste ljubitelj dugih poruka (poput jednog celog pasusa), ovo može biti znak da volite duge predigre pre nego što ste zaista spremni za akciju. I to se ne odnosi samo na fizičku predigru nego i na onu verbalnu koja može biti bilo gde. Ako pak volite vrlo kratke poruke – one od samo jedne reči, to znači da ste vrlo direktni i da često završite „slavlje“ pre nego što je vatromet i počeo.

Poruke vam govore sve
Poruke vam govore sve

Koristite puno skraćenica

Ovo može biti pokazatelj toga da i tokom vodjenja ljubavi tražite zabavu. Ovo je često dobra osobina jer ste skloni da napravite prijatnu i opuštenu atmosferu svojoj partnerki. Ipak često može da se desi da „platite na ćupriji“ jer ostavite partnerku nezadovoljenu. Dobra strana svega je da Vas one male neprijatne situacije (koje se gotovo svima ponekad dogode) neće ostaviti iznenađenim i uplašenim.

Broj poruka koji pošaljete svakog dana

Koji je Vaš rezultat? 10? 50? Još više? Što više poruka ste u stanju da pošaljete svakog dana, više pažnje zapravo želite. Ovo se odnosi na fizičku pažnju – što je dobra vest. Ipak, ovo može biti i previše zahtevno za Vašu partnerku.

Nastavak na sledećoj strani

loading...