Na dan svog venčanja slavni holivudski glumac napisao je pismo svojoj verenici Džoan Vudvord, u kojem je ispričao o tome kako vidi svoj budući brak. Zajedno su proživeli pola veka, i njihova veza ostaće jedna od najlepših ljubavnih priča.

 

Ovo je samo fragment iz pisma iz kojeg možete da shvatite zašto je njihov bračni život trajao toliko dugo. Takođe, ovo njegove reči možete da shvatite kao putokaz za uspešan i dugovečan brak, samo ako imate dovoljno ljubavi i strpljenja da radite na njemu.

reklame

Sreća u braku – nije nešto što se jednostavno desi. Dobar brak mora se stvarati.

Nikad nije kasno držati se za ruke. Govoriti: „Volim te“ , barem jednom dnevno. Ne ići na spavanje u svađi. Ni pod kakvim okolnostima ne uzimati radnje drugog zdravo za gotovo.

ljubav veza

Udvaranje ne treba da se završava sa medenim mesecom, trebalo bi da traje ceo život. Zajedno ići kroz život. Formirati krug ljubavi koji će okupiti celu porodicu.

Raditi nešto jedno za drugog ne iz dužnosti, nego iz radosti. Promišljeno izgovarati reči blagodarnosti i izražavati zahvalnost.

Neophodno je razvijati strpljenje, razumevanje i smisao za humor. Umeti oprostiti i zaboraviti. Nije samo poenta venčati se sa pravom osobom. Poenta je – biti prava osoba.“
uspesnazena.com/besnopile.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.