POGINUO GRU: Dalibor Andonov tragično izgubio život
POGINUO GRU: Dalibor Andonov tragično izgubio život

POGINUO GRU: Dalibor Andonov tragično izgubio život

Srpski reper Dalibor Andonov Gru, poginuo je 9.9.2019. kod Nautičkog kluba “Zemun” nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu.

 

Kako se nezvanično saznaje, on je tragično stradao oko 15.20 časova, a iz vode su ga izvukli prijatelji.

reklame

Poslednja fotografija koju je Gru objavio na Instagramu je iz Moskve u junu 2019. godine.

POGINUO GRU: Dalibor Andonov tragično izgubio život
Foto Instagram printscreen

Kako su očevici tragedije ispričali za Kurir, telo repera do Nautičkog kluba dovezli su prijatelji čamcem.

– On je bio na paraglajdingu sa tri druga, koja su ga pratila čamcem dok je leteo, oni su ga i izvukli iz vode. Ne znamo gde je nastradao, ali su ga izneli kod Nautičkog kluba jer tu jedino može da pristane Hitna pomoć – pričaju očevici:

– Kada se nesreća dogodila, ljudi sa čamca su dozivali pomoć pa je sa splavova pozvana Hitna pomoć. Nažalost, lekari su samo mogli da konstatuju smrt – kažu očevici.

Pre samo tri meseca, strava je već jednom udarila na porodicu poznatog repera. Njegovom bratu Igoru Andonovu zapaljen je automobil marke BMW na Zvezdari. Kako su tada prenosili mediji paljenje automobila desilo se na parkingu ispred zgrade u kojoj Igor živi.

Eksplozija je i te kako uznemirila stanare. Osoba za kojom policija traga najverovatnije je bila razbila prozor automobila i kroz njega ubacila Molotovljev koktel.

Reper se tada oglasio pa istakao da je blizak sa svojim bratom i da bi znao da on ima bilo kakvih problema koji bi uzrokovao neki ovako strašan događaj. Odmah zatim napomenuo je da nije bilo povređenih i da mu je to najbitnije.

Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Instagram

loading...