Oženjeni muškarci otvorili dušu
Oženjeni muškarci otvorili dušu

Oženjeni muškarci otvorili dušu: Iskreno, ne sećam se da sam ikada posmislio – ne, ja ne želim da je oženim, objašnjava jedan od muškaraca.

 

Svaki par ima svoju priču, od momenta upoznavanja, preko prvog poljupca, seksa, prve svađe i na kraju raskida ili stupanja u brak. Ali, kako oni zapravo dolaze do tog svečanog trenutka pred oltarom i izgovaranja sudbonosnog “Da, uzimam”?

reklame

U nastavku pročitajte nekoliko najzanimljivijih i iskrenih odgovora oženjenih muškaraca na temu kako su shvatili da je “ona prava”, prenosi huffingtonpost.com.

1. “Prvo veče kada smo se upoznali ja sam bio nezaposlen, i ona je bila previše atraktivna za mene. Kada sam joj jedva rekao da nemam posao, ona je mirno odgovorila: “Pa, onda ću ja da častim piće večeras”. Znao sam da je nešto posebno. Godinu dana kasnije sam je pitao da se uda za mene. Već smo 10 godina zajedno i sada nam ja plaćam piće”, iskren je jedan od muškaraca.

2. “Kada smo se preselili u zajednički stan i raspakovali kofere, stao sam u stranu kada smo sve završili i primetio da imamo duple knjige – naše omiljene romane. Sećam se da sam u tom trenutku pomislio – da, ona je prava”, objašnjava jedan od muškaraca.

3. “Izašao sam u bioskop sa ekipom, gledali smo neki glup film. Kada sam se ja smejao, niko drugi nije, osim jedne devojke. Shvatio sam ko je u pitanju i pozvao sam je da izađemo. Izašli smo još nekoliko puta zajedno. Nastavili smo da se smejemo istim pogrešnim momentima u životu. U braku smo skoro 25 godina. I dalje se smejemo kada se niko drugi ne smeje”.

4. “Trenutak kada sam shvatio da je ona prava bio je kada sam prestao da mislim u formi “ja”, već “mi”, rekao je drugi.

5.”Krenuli smo na večeru, i na pola puta sam morao da stanem i napumpam gume na kolima. Počela je da pada kiša. Ona je provela tri sata sređujući se u kupatilu za to veče, ali je izašla iz kola, stavila duksericu na glavu i držala mi lampu. To je bio taj trenutak”, priseća se jedan od muškaraca.

6. “Ja sam bio u spavaćoj sobi i spremao se da idemo negde, kada sam čuo moju suprugu (tada devojku) kako viče iz dnevne sobe: “Tako ti i treba kad si mislilo da možeš da se zezaš sa Indijanom Džons, kretenu!”. Malo posle, pitao sam je da se uda za mene. Mislim da je gledala Last Crusade”.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.