Potrebno je:

2 kg goveđih kostiju sa mesom

reklame

1 kg ostalih vrsta kostiju

2 praziluka, krupno naseckana

2 šargarepe, krupno nasečene

2 stabljike celera

peršun

majčina dušica

2 izgnječena bela luka

1 kašika bibera u zrnu

so

ulje

Priprema:

Kosti oprati i preliti hladnom vodom, pa kuvati dva sata na tihoj vatri bez mešanja. Dodati sve ostale sastojke i kuvati još dva sata na tihoj vatri. Kad se malo prohladi, procediti i koristiti po potrebi.

Supicu možete da jedete pre obroka, može da vam zameni obrok, a možete i, po ugledu na Šejlin Vudli, da je pijete ujutru hladnu, iz veće šolje.

24sata.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.