Dok se krećete kroz dan, dobra je ideja da obratite pažnju na neke od znakova upozorenja iz svemira. Ovde ćemo nabrojiti 11 najčešćih:

 1. Nabiti, poseći, slomiti ili uštinuti prst
 2. Zaglaviti u velikoj saobraćajnoj gužvi
 3. Primanje negativnih, prljavih pogleda i podrugljivih, zlih primedbi od drugih ljudi
 4. Povrediti se
 5. Neočekivani veliki troškovi ili računi
 6. Nelagodni instinktivni osećaji u stomaku
 7. Svađa sa svojim voljenima
 8. Razboleti se
 9. Jaka glavobolja
 10. Gubitak ili razbijanje vredne imovine
 11. Neprijatni mirisi, zvukovi ili ukusi

ANTI-BEBI PILULE VAM JEDU MOZAK? - Naučnici otkrili mračnu stranu tableta za kontracepciju

reklame

Svaki od ovih znakova je upozorenje da vam je potrebno centriranje, koncentracija i prilagođavanje svoje frekvencije. Kad naiđete na jedan od ovih znakova upozorenja – PRESTANITE! Nemojte nastavljati da radite na tom zadatku, ili nastavljati taj razgovor, ili biti i dalje opsednuti mislima koje ste upravo imali, jer to vas neće odvesti tamo gde zaista želite da budete.

Umesto toga, duboko udahnite, napravite korak dalje od te situacije, pa čak i uzmite minut da razmislite i meditirate, ako ste u mogućnosti. Ako prepoznate ove znakove upozorenja brzo i odmah delujte; jednostavan čin odmaka i centriranje sebe će zaustaviti taj negativan zamah.

Kao konačna napomena, pokušajte ne biti opterećeni znakovima upozorenja. Govoreći i stalno razmišljajući o njima, vaš um stvara pouzdan način da snizi vibracijsku energiju. Uzmite ove znakove za ono što oni zaista jesu, jednostavni “stop znakovi”: Pozor, zaustavi se! Fokusiraj se! I onda kreni dalje!

Uvek vodite računa o visini svojih vibracija; posvetite svoju pažnju i energiju samo onim mislima, osećajima i postupcima koji istinski i duboko rezonuju s vašom dušom, srcem i intuicijom.

altertv.org

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.