Ovako izgledaju PSIHO devojke
Ovako izgledaju PSIHO devojke

Ovako izgledaju PSIHO devojke: Etiketa “psiho” se lako zalepi, iako u bar sedamdeset posto slučajeva muškarac zaista uradi nešto što navede ženu na ponašanje koje odudara od pristojnog. Žene postanu nervozne “bez ikakvog razloga” mnogo ređe nego što se muškarci pretvaraju da jeste.

 

Na primer, evo šest načina ponašanja koje se često označava kao “ludo”, a koje je esto opravdano.

UHOĐENJE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

reklame

Teško je utvrditi koliko muškaraca trenutno loše postupa sa devojkama koje viđaju. Većina žena ima najmanje jednu takvu horor priču. Momci, verovatno imate prijatelje koji su “igrači” i manipulatori – pa da li zaista možete da krivite ženu koja pokušava da sazna sve što eventualno može o momku pre nego što izađe sa njim? Tviter, fejsbuk slike, blogovi – te stvari nisu tajna. Znamo mi da su društvene mreže varljive i da teško da nekoga možemo da upoznamo pre nego što ga sretnemo uživo. Ali zašto da se prethodno ne opskrbimo sa što više informacija? Viđanje bez prethodne pripreme je kao skakanje iz aviona bez padobrana.

DEVOJKE VOLE MAČKE

Da li ste čuli ovo? Da posedovanje mačke, čak i jedne, navodno ukazuje na ludilo žene? To je smešno razmišljanje muškaraca koji se plaše odbijanja, pa im je lakše da sisle šta god u njohovoj glavi “ima smisla”. Prosto i jednostavno.

DEVOJKE ŽELE SEKS

“Nikada joj nije dovoljno. Ona je kao luda ninfomanka!” Momci… Ozbiljno bi trebalo da prekinete da odvraćate žene od želje da imaju seks sa vama. Pored toga što je dvostruki standard sefer, to je kontra-produktivno.

LJUBOMORNE LUJKE

Ljubomora koja je potpuno neosnovana i izaziva burnu reakciju je malo zastrašujuća. Ali ako vas ispsuje u sred kluba zato što očijukate sa kelnericom i optuži da tražite razlog da raskinete, kada je to upravo ono što želite ali ste previše kukavica da joj to kažete pa pravite gluposti, ne možete je nazvati lujkom. Isto je i kada vam ukrade telefon i pronađe gomilu poruka koje ste razmenili sa bivšom, a lažete joj o tome.

(nastavak na sledećoj strani)

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.