Ovaj trik garantovano donosi novac
Ovaj trik garantovano donosi novac

Ovaj trik garantovano donosi novac: Mnogi ljudi od nas rade i trude se mnogo, ali i dalje imaju velikih i finansijskih problema. Jesi li i ti baš jedan od tih ljudi? Radite dan i noć i još uvek nikada nemate novca? Možda je problem skriven u vašem energetskom sektoru.

 

To se događa kada je neki nestabilan tok energije novca, i povremeno mnogo blokiran. Ako želite da ga brzo stabilizujete preporučuje se poseban pokret. U budizmu i hinduizmu mudra se koristi vec vekovima unazad, a poslednjih nekoliko godina uživa jako veliku popularnost. Efekat je zaista mnogo neverovatan!

reklame

Ova mudra osigurava jedan zaista redovan protok energije i materijalnog blagostanja… Prihodi će stići vrlo brzo i jednako, koliko vam je potrebno. Ni više, a ni manje.

Ovaj trik garantovano donosi novac: Novca će uvek biti sasvim dovoljno. Stavite ruku ispred vas i držite svoje dlanove prema gore. Spojite dlanove i proverite da li se mali prsti dodiruju.

Spojite svoj srednji prst, kažiprst i palac.Zatvorite oči i dobro se opustite. Fokusirajte se samo na svoje disanje. Udahnite i izdahnite polako i duboko. Ako ste opušteni dovoljno primetićete nagomilavanje velike energije između obrva. Izvedite ovaj potez dva puta dnevno, kad se dobro probudite i pre spavanja. Uz pomoć ovoga možete reći brzo zbogom zauvek finansijskim problemima.

prirodnilijek.info

loading...