Neprijatne situacije tokom seksa
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Nemojte se stideti, niste sami! Sledećih 7 situacija su se svima desile među čaršavima…

Svi maštamo da seksualni odnos sa patnerom koji nam se dopada bude erotičan, senzualan, romantičan, savršen… Međutim, svi koji su iskusili znaju da u stvarnosti je dosta drugačiji od filma i erotičnih scena.

Naravno da je u većini slučajeva savršen, odličan i zadovoljavajući, ali hajde da budemo iskreni. Na filmu se ne pominju čudni zvuci, mirisi ili spontane ali i smotane reakcije. I sigurno nećete o njima pričati najboljoj drugarici, ali one su i te kako prisutne.

reklame

Zato, predstavljamo najsramotnije i čudne stvari koje se dešavaju tokom seksa, a svi ćute o njima. I priznajte da su se desile i vama!

sexy-428843_640

Uh, kakav je to zvuk? Ne, nisi ispustila goluba, to je samo tvoja vagina!

Izuetno glasna i neprijatna. Vazduh zarobljen u vaginalnom kanalu ispušta tup zvuk kada izlazi i ne postoji način da se ovo spreči.. Ne treba da se izvinjavaš, jer ovo je stvarno jače od tebe.

Mokre mrlje na posteljini!

Znaš na šta mislimo. Nakon seksa, mrljice koje ostaju nakon što se vrela akcija među čaršavima završila.Ne pretvaraj se da nisu tu. Zato što jesu! I najbolje je zameniti posteljinu!

Kada su žene najnapaljenije, a kada muškarci?
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Od kada je seks postao sport?

Lupanje u butine je jedna stvar, ali lupanje glavom o krevet ili zid sasvim druga. I definitivno problem! Šljivice po telu, ujedi, bolna glava? Zar seks nije bio zadovoljstvo sigurno se pitate?

Raspoložena sam za seks, ali vagina kaže drugačije. Imaš osećaj kao da je pustinja dole, a on želi seks. Svi smo imali taj problem. Ili će ga gospodin rešiti, tako što će ti pružiti oralni seks ili probaj sa lubrikantom. Objasni mu da to ne znači da te on ne pali.

Šta li sam upravo rekla?!

Sasvim je ok da nemaš uvek inspiraciju za lavinu “prljavih”reči tokom seksa. I dok ne spomeneš ime bivšeg dečka tokom seksa, ne brini o svom rečniku, sve je ok!

Da li sam upravo piškila?

Da, možeš piškiti tokom seksa! Ukoliko imaš izuzetno osetljivu bešiku, pri ulasku penisa može se desiti ova neprijatna situacija. Rešenje: Piški pre seksa!

Opet mi je bivši u glavi

Svima se to bar jednom desilo! Nema potrebe da budeš zabrinuta!

cosmopolitan.rs
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.