OPRAVDANJE ZA PREVARU
Image courtesy of marcolm at FreeDigitalPhotos.net

Kada u vezi dođe do nevere teško je odlučiti se na oproštaj. Muškarci skoro uvek imaju svoje razloge zašto su to učinili. Neki od njih su jednostavno previše jadni da bi ih žene uopšte saslušale… Neka od opravdanja zaista nisu vredna slušanja.

Nevera je stvar o kojoj partneri u skladnim vezama ne razmišljaju, ali kada i ako se dogodi samo dve osobe će znati ima li za nju opravdanja. Ipak, muškarci su često ti koji će stvar pokušati da objasne.

Povređene žene koje do tog trenutka nisu izgubile veru u ljubav, verovatno će pronaći snage da saslušaju opravdanje za prevaru, ali neke od izjava koje slede to jednostavno ne zaslužuju. Proverite u šta sve muškarci veruju:

reklame

OPRAVDANJE ZA PREVARU

Prevario sam te zato što sam mogao

Teško za poverovati, ali neki od njih razmišljaju baš tako. I što je najgore to će vam i reći. Pružila se prilika i oni su je iskoristili. Sva daljnja ispitivanja i objašnjenja su suvišna. To se dogodilo, a kada se pruži nova prilika ponovo će je iskoristiti.

DRUGA ŠANSA ZA LJUBAV? Ovi ljudi su partnerima oprostili prevaru

Zato što si prepametna (ili još gore predobra) za mene

Ovaj izgovor je možda najgori od svih. Zamislite samo trenutak u kojem vam partner koji vas je prevario govori da ste prepametni ili predobri za njega. Smešno i vredno ulaska u anale najglupljih muških izjava svih vremena.

Ona me je jednostavno smotala!

Ponekad se posluže izgovorom da im jednostavno nije jasno šta se dogodilo i kako su se uopšte našli u takvoj situaciji. Time se poslužio i Aleks Rodrigez koji se nakon kartke afere s Madonom vratio supruzi. Ona se poverila prijateljicama kako kraljica popa ima moć nad njenim mužem. “Ona mu je isprala mozak, ja ga jednostavno ne prepoznajem. On više nije onaj predivan muž i dobar otac”, pojasnila je prevarena supruga.
Ima naš narod i izraz za to: “Okliznuo se i upao u pi*ku.”

OPRAVDANJE ZA PREVARU
Image courtesy of photostock at FreeDigitalPhotos.net

Ja sam poseban!

Izgleda da je to rečenica koju neki muškarci svakog jutra prilikom pranja zuba ponavljaju. I onda uspeju i druge da ubede u to. Opravdanje koje će ponuditi vama ustvari će biti samo potraga za potvrdom da je i vama jasno da je on poseban. I kako onda uopšte možete i da zamislite da je ta žena mogla da mu odoli. Pa on je morao da vas prevari. I naravno, to će učiniti ponovo.

Kako prepoznati kretena koji se pretvara da je džentlmen

To stoji u opisu mog posla

Ovom izgovorom se poslužio Jon Bon Jovi, koji je zbog nevere bacio u vetar brak koji je trajao dugih 19 godina. “To je deo posla”, pojasnio je pevač. Jedna rečenica je bila dovoljna za pokretanje brakorazvodne parnice.

Ponudio sam joj rame za plakanje

I onda se usred suza i jadikovki rodila neobjašnjiva strast. I ovo je jedan od onih razloga koje uopšte nije potrebno komentarisati.

Ona me razumela

Drugim rečima, ona je prema meni bila pristojna, davala mi je komplimente i smeškala se. Radila je sve ono što dugogodišnja partnerka ili supruga s vremena na vreme zaboravi. Tri odlična razloga za neveru.

24sata.info

loading...