Ono što vam muškarci nikad neće priznati…

0
2832
Ono što vam muškarci nikad neće priznati
Ono što vam muškarci nikad neće priznati
loading...

Ono što vam muškarci nikad neće priznati: Koliko god vas muškarac voleo i ludeo za vama, ipak postoji čitav niz stvari koje nikada neće izustiti u vašem prisustvu, prenosi besnopile.rs.

 

Svi frajeri imaju svoje male tajne koje ne žele da dele ni sa kim, naročito ne sa svojom nežnijom polovinom. U pitanju je njihova najstrožija intima koju moraju da drže isključivo za sebe jer bi svako dalje širenje i deljenje moglo da im dođe glave. Ne zato što je reč o preterano šokantnim stvarima, jer nije, već zato što je neke situacije prosto blam i sramota deliti sa drugima.

Odmeravaju druge žene, ali nikada vam to neće priznati

Baš kao i zauzete žene, i muškarci odmeravaju zgodne komade. Jednostavno ih, baš kao i žene, privlači nešto novo, uzbudljivo, drugačije – zgodna žena koju će potajno odmeriti od glave do pete. Čak i kada su u srećnoj vezi, neće odustati od ove navike.

Ono što vam muškarci nikad neće priznati
Ono što vam muškarci nikad neće priznati

Pre nego što su stvari postale ozbiljne, proveravali su partnerku

Gledali su njen Fejsbuk profil, guglali njeno ime. Znaju čak i šta je nosila na maturskoj ili pak poslovnoj zabavi. Možda zvuči zastrašujuće, ali neke fotografije partnerka je i stavila da bi je drugi ocenjivali.

Pročitajte i  Da li je i tebi nešto slično palo na pamet? Žena napravila lažni profil na Fejsbuku, počela da se dopisuje sa mužem i saznala zanimljive stvari o svom braku

Krišom gledaju filmove za odrasle

Ne prečesto, ali povremeno. I žele da i vi to normalno prihvatite. Štaviše, hteli bi da im se i partnerka pridruži u gledanju omiljenih filmova.

Ono što vam muškarci nikad neće priznati
Ono što vam muškarci nikad neće priznati

Obožavaju kada imate svoje izlaske s prijateljicama

Iako će neki muškarci možda malo glumiti da im je žao što ostaju sami, u stvari uživaju u slobodi barem na jednu noć. Vole s vremena na vreme da ostanu sami u stanu, uživaju u utakmici, seriji ili igrajući video igre.

Užasava ih klupko kose u slivniku kupatila

Ovo nikada neće priznati, jer znaju da i partnerka trpi mnogo neprijatnosti zbog njih.

Nisu ljubitelji karmina

Naročito se užasavaju kad ih partnerka, nakon što ga obilno nanese, poljubi. I 10 minuta nakon “obojanog poljupca” imaju osećaj da im je karmin na usnama.

(nastavak na sledećoj strani)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.