ODIGRAJ PAMETNO: 5 načina da mu staviš do znanja da ti se sviđa a da ne ispadneš jadnica

0
3088

Najlakše bi bilo doći do njega i reći mu: “Sviđaš mi se” – ali u ovom pristupu postoji opasnost da ćeš delovati očajno i previše zainteresovano. Verujemo da većina inteligentnih muškaraca zna da prepozna da se sviđaju nekome i da preuzmu inicijativu, ali ponekad ih ipak treba malo podstaći.

 

Smeši se kad pričate

Vrlo je jednostavno – ako te vidi nasmešenu, imaće osećaj da ti je prijatno u njegovom društvu, a muškarci žene kojima je prijatno u njihovom društvu žele da viđaju što češće jer imaju osećaj da nešto ipak rade dobro.

par

Započni komunikaciju

Neki se muškarci boje da započnu razgovor s devojkom jer su previše puta to uradili i bili grubo odbijeni. Ti znaš da si pristupačna, ali on možda ne zna pa je dobro da mu pokažeš. Najgore što se može dogoditi je da nije zainteresovan.

Slušaj ga

Nažalost, statistike pokazuju da žene jako puno pričaju a jako malo slušaju. Ako želiš da mu daš do znanja da te zanima, prvi korak je da stvarno pokažeš da te zanima – slušanjem.

zavođenje ljubav
Image courtesy of marin at FreeDigitalPhotos.net

Postavljaj pitanja

Devojka koja postavlja pitanja i potpitanja ostavlja utisak devojke koja želi da zna više o nekome, a muškarci na to i te kako padaju. I oni žele da znaju da su nekome važni, a upravo je to zaključak koji će doneti kad sretnu ženu koja je postavila nekoliko pitanja o njemu.

Pročitajte i  Jesi li zaista raskrstila sa prošlošću? Prebolela si bivšu ljubav ako možeš da potvrdiš ovih 5 stavki

Aktiviraj se na društvenim mrežama

“Neću mu lajkovati ništa kako svi ne bi znali da mi se sviđa” je čest pristup među stidljivim ženama, ali to donosi još jednu stvar – ni frajer koji ti se sviđa neće imati pojma. Facebook je idealno mesto za razbijanje leda i šteta je da ga ne iskoristiš.

index.hr


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.