OD ISKUSNE ŽENE NIŠTA NE MOŽEŠ DA SAKRIJEŠ: Ovako samo klinke možeš da farbaš…

0
1139
OD ISKUSNE ŽENE NIŠTA NE MOŽEŠ DA SAKRIJEŠ: Ovako samo klinke možeš da farbaš...
Kada joj muškarac prilazi agresivno, ili je zadirkuje, iskusna žena zna da ima posla sa nesigurnim frajerom...
loading...

Veze često znaju da budu pune nespretnih situacija, uglavnom zbog toga što muškarci i žene ne umeju da pročitaju signale koje jedni drugima međusobno šalju.

Kako bi svima olakšao ovu situaciju, Robert Mani, autor knjige “The guys’ guy’s guide to love” ženama je otkrio male muške tajne koje će im pomoći da shvate kako funkcioniše muški mozak.

Iskusne žene, ipak, mnogo toga s ove liste znaju veoma dobro…

1. Nesigurni su. Većina glumi frajere, ali ipak priznaju da se u njima krije zrnce nesigurnosti kada prilaze ženi koja im se sviđa, čak i kada deluju potpuno sigurni u sebe.

2. Povremeno žele da zamene ulogu lovca i plena. Muškarci vole da se igraju lovca, ali takođe žele da povremeno budu i “plen” zbog toga što često ne znaju pravilno da pročitaju naše signale. Zato će vam biti zahvalni ako im jasno stavite do znanja da vam se sviđaju, iako često govore da ne vole žene koje prve “napadaju”.

3. Ne pamte detalje. Dok mi u svoju memoriju pakujemo sve sitnice koje smo saznali o njima, oni svoju “filtriraju” i ne pamte mnoge stvari koje sa njima podelimo. Međutim, to uspešno nadoknađuju. Kada im ispričate neki svoj problem, oni će odmah pokušati da vam pomognu da ga rešite (i onda zaboraviti na njega). Iskusna žena zna da su muškarcu oba mozga “mala”.

Pročitajte i  Nije ni zgodna koleginica, ni slatka konobarica iz obližnjeg kafića: Ovo je žena sa kojom muškarci najčešće varaju - poražavajuće, ali istinito

muskarac

4. Vole kada cenite njihov smisao za humor. Naravno, vole i kada im to pokažete zato se nasmejte njihovim šalama bez ustezanja (naravno, samo ukoliko su vam smešne). Iako glume da su od stene, izostanak reakcije na njihove šale i trud i te kako može da ih povredi. Osetljivi su kao deca.

5. Put do njihovog srca zaista vodi preko stomaka. Mogu da se smeju na ovo koliko god hoće i da poriču, ali istina je. Obožavaju da jedu. Na kulinarske sposobnosti gledaju kao na magiju. Zato, umesto da senčiš grudi, bolji efekat ćeš postići ako mu ispečeš pitu ili napraviš kolače.

6. Žele devojku koju mogu da odvedu mami. Čak i ako to ne uradi odmah ili želi da sačeka s upoznavanjem, muškarac pored sebe uvek želi devojku koju može da predstavi porodici i prijateljima.

7. Dobar muškarac ne želi da se menjate zbog njega. Budite najbolja verzija sebe, osećajte se ugodno i on će biti srećan uz vas. Ne dopuštajte nesigurnim muškarcima da vas menjaju zbog sopstvenih kompleksa. Ako vas ne voli onakvu kakva jeste, onda zaslužujete boljeg frajera.

zadovoljna.hr / besnopile.rs

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.