Verovali ili ne, postoji i takav dan.

 

Do ovog podatka došla je online dating stranica Gleeden, koja se inače specijalizovana za udate žene koje žele da varaju svoje muževe, a on tvrdi sledeće: drugi ponedeljak nakon katoličkog Božića vrući je dan za prevaru partnera.

reklame

Ove godine taj specifičan datum je 9. januara. Spomenuta stranica broji više od 3,3 miliona registrovanih korisnika, a posebnu pažnju svake godine posvećuje njihovom ponašanju nakon Nove godine.

Što se tiče 2016. godine, tada je 11. januara bio datum kada se broj registracija na stranici povećao za vrtoglavih 320 posto, a taj se trend zadržao ceo mesec, koji se često smatra i najdepresivnijim.

21 znak da vas garantovano vara prevara

71 posto korisnika tako je otkrilo kako planira da bude aktivnije na stranici u januaru, a 52 posto njih povezalo je to sa željom za slobodom, nakon praznika.

A ako se pitate zašto januar, razloga je nekoliko. Prvi podrazumeva činjenicu kako parovi tokom praznika više vremena provode zajedno i s porodicom, a tada i troše nešto više novca jedni na druge pa imaju osećaj kao da su zapeli u tom istom odnosu.

Za neke parove, praznici su i vreme svađa i napetosti, što kod nekih žena utiče na želju za begom od stvarnosti, koji podrazumeva i prevaru.

index.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.