OBLICI NA DLANU: Pronađi DIJAMANT, ZVEZDU, TROUGAO, KRST i saznaj šta oni znače

Samo se dobro zagledajte i sigurno ćete pronaći neki od ovih oblika na dlanu! Ne moraju da budu potpuno pravilni, ali moraju da se naziru.

Većina ljudi ima neki od ovih oblika na dlanu, a to ima posebno značenje. Vedsko tumačenje linija na dlanu daje neverovatne odgovore i otkriva vaše prave, najbolje osobine.

Svaki od ovih oblika i simbola ima neko specifično značenje. Pored pomenutih – trougla, zvezde i dijamanta, tu su i trozubac, polumesec ili srp, krst i riba. Evo i njihovih značenja.

Trougao

reklame

Osobe koje imaju ovaj simbol na nekom od dlanova imaju neki specijalan talenat. Ako imaju više trouglova, manjih i većih, to znači da imaju i više talenata, a što su ti trouglovi jasniji i upečatljiviji, to su i veće šanse da postanu slavni i ugledni u društvu.

Ako vam linija sudbine čini jednu od stranica trougla, znači da vam je uspeh sudbinski zagarantovan.

OVAKAV PARTNER TI JE SUĐEN: Ko nas to osuđuje na pogrešne izbore i šta određuje ko će nas privlačiti?

Zvezda

Ovaj oblik se javlja obično na krajevima nekih upečatljivijih linija i čine ga više malih linijica koje se ukrštaju na jednom mestu. Simbol otkriva da osoba koja ga ima poseduje neke specifične i izražene sposobnosti. Ako se nalazi u nastavku linije srca, otkriva osobu neverovatne snage ili veštine koju ima u rukama, a ako se nalazi na vrhu linije života, ispod kažiprsta, radi se o osobi velikih umnih sposobnosti, posvećenu nauci, filozofiji ili religiji.

Dijamant

Ako na dlanu imate dijamant, odnosno oblik romba ili deltoida, to znači da ste osoba avanturističkog duha. Nezaustavljivi ste i uvek zainteresovani za nepoznato, za razliku od većine ljudi.

Osobe neverovatne hrabrosti, često i neoprezne, jer će im važnije biti da dosegnu do nekog odgovora ili novog sveta (Kristofer Kolumbo, Marko Polo… sigurno su imali mnogo dijamanata) nego da sačuvaju sebe i svoj život. Pravi istraživači koji vole da rizikuju, ali njihov rizik se isplati mnogima.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.