Naslovna zabava OBLICI NA DLANU: Pronađi DIJAMANT, ZVEZDU, TROUGAO, KRST i saznaj šta oni...

OBLICI NA DLANU: Pronađi DIJAMANT, ZVEZDU, TROUGAO, KRST i saznaj šta oni znače

6635
PODELI
OBLICI NA DLANU: Pronađi DIJAMANT, ZVEZDU, TROUGAO, KRST i saznaj šta oni znače

Samo se dobro zagledajte i sigurno ćete pronaći neki od ovih oblika na dlanu! Ne moraju da budu potpuno pravilni, ali moraju da se naziru.

Većina ljudi ima neki od ovih oblika na dlanu, a to ima posebno značenje. Vedsko tumačenje linija na dlanu daje neverovatne odgovore i otkriva vaše prave, najbolje osobine.

Svaki od ovih oblika i simbola ima neko specifično značenje. Pored pomenutih – trougla, zvezde i dijamanta, tu su i trozubac, polumesec ili srp, krst i riba. Evo i njihovih značenja.

Trougao

Osobe koje imaju ovaj simbol na nekom od dlanova imaju neki specijalan talenat. Ako imaju više trouglova, manjih i većih, to znači da imaju i više talenata, a što su ti trouglovi jasniji i upečatljiviji, to su i veće šanse da postanu slavni i ugledni u društvu.

Pročitajte i  Nebo ima nešto da ti kaže: Izaberi Mesec koji te najviše privlači i saznaj kakvu ti poruku šalje

Ako vam linija sudbine čini jednu od stranica trougla, znači da vam je uspeh sudbinski zagarantovan.

.

OVAKAV PARTNER TI JE SUĐEN: Ko nas to osuđuje na pogrešne izbore i šta određuje ko će nas privlačiti?

Zvezda

Ovaj oblik se javlja obično na krajevima nekih upečatljivijih linija i čine ga više malih linijica koje se ukrštaju na jednom mestu. Simbol otkriva da osoba koja ga ima poseduje neke specifične i izražene sposobnosti. Ako se nalazi u nastavku linije srca, otkriva osobu neverovatne snage ili veštine koju ima u rukama, a ako se nalazi na vrhu linije života, ispod kažiprsta, radi se o osobi velikih umnih sposobnosti, posvećenu nauci, filozofiji ili religiji.

Pročitajte i  Saznaj šta ti je duboko sakriveno u srcu: Ono što prvo primetiš na slici otkriva od čega bežiš u ljubavi

Dijamant

Ako na dlanu imate dijamant, odnosno oblik romba ili deltoida, to znači da ste osoba avanturističkog duha. Nezaustavljivi ste i uvek zainteresovani za nepoznato, za razliku od većine ljudi.

Osobe neverovatne hrabrosti, često i neoprezne, jer će im važnije biti da dosegnu do nekog odgovora ili novog sveta (Kristofer Kolumbo, Marko Polo… sigurno su imali mnogo dijamanata) nego da sačuvaju sebe i svoj život. Pravi istraživači koji vole da rizikuju, ali njihov rizik se isplati mnogima.


Inicijalizacija u toku...