GENERACIJSKI BROJ 6 – estete, i zato žele šarmantne i lepe i poželjne partnere. Naravno, da samo njima pripadaju. Traže davanje u ljubavi, pažnju i erotiku, jer to im je važno. Žele da im partner pruži sve blagodeti za dobar život. Žele brak, stabilnu finansijsku situaciju, lepo uređen dom, decu, bogat društveni život i harmoniju, koja im je veoma potrebna.

GENERACIJSKI BROJ 7 – žele natprosečno inteligentne partnere sa kojima mogu da analiziraju i vode filozofske razgovore, jer su i same takve. Opredeljuju se za izrazite intelektualce, filozofe, čak i za visoka sveštena lica. Partner im mora dati iskrenu ljubav, bez ikakvih sumnji, ljubomore ili posesivnosti.

reklame

GENERACIJSKI BROJ 8 – žele snažne i poslovno ostvarene partnere. Žele zaštitu i sigurnost, oslonac koji nisu imali ni u roditeljskoj kući. Biraju krupne i stasite partnere koji će ih ušuškati u zagrljaju i dati im toplinu. Žele partnera koji je autoritet i koji će im jasno postaviti granice. Žele alfa partnera koga će poštovati, ali ne i despota.

GENERACIJSKI BROJ 9 – žele partnera koji će im dati svu ljubav ovog sveta, i više od toga. Kako su devetke jako zatvorena bića, žele partnera kome mogu da se otvore i koji neće zloupotrebiti njihovo poverenje. Boje se izdaje, pa im je potreban partner koji će im biti lojalan. Devetke su esencija ljubavi, pa im je potreban neko ko je potpuno isti kao oni, sa istim stavovima i potrebama.

Nevena Đukić

loading...