Devojke priznale, pre tolerišu kad je tip loš ljubavnik nego kad je nepismen

Priča je uvek manje – više ista – krenuli ste da se dopisujete, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara

“Zašto mi nije odgovorio?” je pitanje koje i dalje dominira u razgovorima žena kojima nije jasno ponašanje muškarca s kojim se dopisuju. Priča je uvek manje-više ista – krenuli ste da se dopisujete, sve je izgledalo vrlo obećavajuće, a on se odjednom samo povukao i prestao da odgovara. Možeš sebe da lažeš da je prezaposlen, možeš sebi govoriti i da je sve to samo igra s ciljem da još jače privuče tvoju pažnju, ali ovo su pravi razlozi zbog kojih frajeri jednostavno više ne odgovaraju na poruke.

Pre je samo odgovarao iz pristojnosti

Šta uradti kad ti se javlja devojka koja ti se ne sviđa? Nije pristojno odmah je otkantati, a većina će dobro vaspitanih frajera uložiti malo truda i odgovoriti na nekoliko poruka. Naravno, sve ima svoje granice, a on će je povući kad vidi da ti misliš da stvari deluju obećavajuće za vas dvoje… iako je on samo hteo da bude pristojan.

reklame

Tvoja poruka nije jedina

Samo zato što je njegova poruka jedina stvar o kojoj razmišljaš, ne znači da je ista situacija i kod njega. Muškarci su jako skloni delovanju na više strana, a ako su tvoje poruke zanemarene, jednostavno nisu prioritet na njegovu popisu pošiljaoca.

Uletelo mu je nešto bolje

Ti pokušavaš da dobiješ njegovu pažnju, ali verovatno nisi jedina. Ako je pre delovao zainteresovano a sada više ne deluje, najlogičniji zaključak je da više nije zainteresovan. Verovatno se pojavio neko ko mu je puno zanimljiviji, a u takvim je situacijama najpametnije krenuti dalje – i zadržati dostojanstvo.

index.hr

loading...