PORUKE Facebook ima novosti Fejsbuk kada ste u vezi

Fejsbuk statusi umeju da smore u pm ako se ponavljaju mnogo puta. Kao svake godine pred praznike, tako vas i za nekoliko dana očekuje užas od nekreativnih smaračkih statusa na Fejsbuku. Spremite se na mega, giga, tera gluposti koje ćete pročitati minimum po deset puta svaki. Mi vam ukazujemo na neke čisto da pripremite mozak na ovo.

Danas prođoše dve ribe i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro dođu, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

reklame

 

Veju veju pahulje, sneg po staklu šara, došla nova godina, a odlazi stara!

 

U novogodišnjoj noći, sa tobom biti neću, ali sam zato prva koja ti želi sreću!

 

Sa svojim jednim srcem, dva oka, pet litara krvi i 206 kostiju želim ti sve najbolje u novoj godini!

 

Želim ti da imaš: divan ponedeljak, zaljubljeni utorak, srećnu sredu, divni četvrtak, odličan petak, super subotu i mirnu nedelju. Srećna Nova godina!

 

Želim da sreća sa tobom korača, da te prati ljubav od kamena jača, da te ljudi vole i cene, da u životu ne znaš za probleme. SREĆNA NOVA GODINA!

 

Neka te moj poljubac dotakne putem ovih malih slova… Neka te ispuni radost nova… Neka ti sva sreća sveta sja… Srećnu godinu Novu od sveg srca želim ti ja!

 

U ponoć kada se kazaljke sklope, pomisli nešto toliko lepo jer možda se stvorim kraj tebe i kažem ti volim te skote!

 

Mnogo sreće i lepih snova neka ti donese godina nova, a bol i tugu što vreme stvara neka ti odnese godina stara… SRECNA NOVA GODINA!

 

Neka ti život bude kao najsjajnija zvezda, u kome za tugu nikad nema mesta, neka java bude ostvarenje snova, uz najlepše želje SREĆNA TI GODINA NOVA!!!

 

Tvoja leva noga je Božić, a desna Nova godina, e zato svratiću između praznika!

 

Autor: BESNOPILE.RS

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.