Horoskop: Sve što niste znali o rakovima

 

zodiAKI

OVNA

OVAN:

Pitate se da vam možda prijatelji nisu neprijatelji i da vam neprijatelji nisu možda prijateljski naklonjeni. Uspešni ste samo u očima bliskih osoba, i to samo dok ste u prostoriji. Iza leđa i u svoja četiri zida oni misle svašta nešto što ne misle u vašem prisustvu.

reklame


bikBIK:

Na vaše fantastične poslovne ideje svi klimaju glavom, verovatno zato što se boje da vam nešto prigovore, dok pri ruci nemaju Diazepam, lisice i korpu za usta. Osećate negativno zračenje u krugu svojih saradnika, ali pokušajte ostati pribrani i možda ćete dočekati još jedan dan odrešenih ruku.


BLIZANCIBLIZANCI:

Nema potrebe da kolege upućujete u bogat društveni život koji vodite sa svojom kolekcijom lutaka. Pustite da ih gricka crv sumnje, dok vi uživate u čajanci pred ogledalom javnog WC-a. Jedino ćete na taj način zadržati svu svoju unutrašnju decu i ostale prijatelje.


RAKOCEVICRAK:

U stalnom ste raskoraku sa vašim doktorom, kada se radi o izboru sredstava za samokažnjavanje. On se trudi da vam pomogne, ali to radi samo iz želje da napreduje u službi. Voljena osoba sve češće menja raspoloženje i zaključava se u kupatilo, baš u trenucima vaše religiozno – seksualne potentnosti.


LAVLAV: 

Otvorite četvoro očiju na ulici. Češće se osvrćite, jer vas neko konstantno prati. Neko vam radi o glavi i pridobija sve više pristalica za svoj mali zli projekat osujećenja vašeg postojanja. Jedino voljenoj osobi možete verovati. Ubedite je da ide na sto koraka iza vas i snima situaciju.


DEVCADEVICA:

Suviše dramatično doživljavate pokušaje okoline da vas razdvoji od partnera. Činjenica je da ga svi žele, ali ga jedino vi možete imati. Zajedno i na ovom i na onom svetu!


VAGAVAGA:

Sastavite spisak svih zdravstvenih tegoba koje vas muče, ali nikako ne idite kod lekara. Ionako će vas samo proglasiti hipohondrom, ili nešto mnogo gore, a vi već negde u dubini duše znate da vaša bolest potiče od uroka. Vi najbolje znate šta je za vas dobro. Stupite na stazu izlečenja putem TV vračara, gatara i internet proroka.


AKREPŠKORPION:

Sve oko vas je crno beli svet, samo ne možete da se odlučite da li su ljudi oko vas zli ili dobri. To vam iscrpljuje kreativnu energiju i tera vas na samoispitivanje, koje u glavnom završava samooptuživanjem i izolacijom. Ponekad, kada ste baš dobre volje, pribegavate i kažnjavanju voljenih osoba, za njihovo dobro.


krelacSTRELAC:

Poslovni partneri koriste svaku priliku da vas ocrne pred kolektivom. U buduće ćete morati da budete pažljiviji prilikom odabira partnera i analize karakternih osobina potencijalnih klijenata i saradnika. Ne sme nikada da vam teško pada danonoćno uhođenje, snimanje i uredno klasifikovanje.


                         

JARAC:

ja-racSve češće upadate u ljubavnu euforiju, pa vaš partner više nikuda ne ide bez marame i cvikera za sunce, što podstiče sumnju okoline. Kad tad ćete morati skupiti muda i suočiti se sa optužbama. Dozvolite sebi malu dozu prepotencije, ispravite se, glavu gore i to će popraviti opšti utisak.

 

 


vodiinstalaterVODOLIJA:

Crne misli okupiraju vaš um. Već nedelju dana je prošlo kako nema ni traga misteroznoj prilici koja vam je ukrala veš sa prozora. Već panično zamišljate scenario u kome se pramen vaše kose i ostali lični predmeti koriste u kojekakvim ritualima. Da sve bude još gore, primetili ste nekakvu krpu kako visi sa grane drveta preko puta vašeg prozora. Sve je gotovo. Crno vam se piše.


ribeRIBE:

Nadahnuti ste i štancate umetnička dela kao konfete. Stalo vam je da ih svet otkrije i oda priznanje vašem talentu i geniju. Zatvaranje očiju i ravnodušnost pred lepotom vaše kreacije u stanju je da vas gurne u najveće ponore depresije i samodestrukcije. Pa zaboga, svet neoplemenjen vašim prisustvom i stvaralaštvom bio bi jedno suvoparno, nemaštovito i učmalo mesto. Najmanje što može da učini za vas je odavanje počasti, nakon takve usluge koju vi činite njemu.

 


loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.