Naslovna Ljubav NISTE JEDNO ZA DRUGO: Ako se oko ovih 5 stvari ne slažete...

NISTE JEDNO ZA DRUGO: Ako se oko ovih 5 stvari ne slažete vama raskid ne gine koliko god da se volite

1548
PODELI

Često je teško priznati neke i sasvim očite činjenice. Npr. “ovo s nama neće funkcionisati. Ma koliko da ga volim”. Evo tema koje će među vama sejati večni razdor. Do samog kraja

Ljudi su različiti, imaju različite poglede na svet i to je sasvim OK, čak i kad su u paru. Živela sloboda mišljenja! Ipak, ako se vas dvoje ne slažete oko nekih krucijalnih životnih stvari, happy end je vrlo neizvestan.

1. Imati decu ili ne?

Ako ne delite isto mišljenje o ovoj temi, teško da ćete onda ostati u vezi jer, kada je reč o deci, nema kompromisa. Jedna strana uvek mora da popusti, a kada jedno od vas dvoje želi decu po svaku cenu, a drugo ni u kojem slučaju, uvek na kraju neko ostane nezadovoljan.

2. Graditi karijeru ili biti kod kuće?

Tvoj partner zarađuje dovoljno i želi da ti u budućnosti ostaješ s decom kod kuće, ali ti ne želiš da odustaneš od svog posla? To je jako komplikovana tema i ako popustiš, na kraju ćeš biti nesrećna.

Pročitajte i  MUŠKARCI PRIZNALI: Ovo je pravi trenutak kad treba reći devojci po prvi put da je voliš

3. Odnos prema novcu

Ti voliš da trošiš novac na hranu i putovanja, a on pazi na svaki dinar? To može dovesti do konflikta u vezi jer, ako još živite zajedno, ne možete da podelite svaki račun.

.

4. Različit politički stav

Naravno da ne morate deliti iste poglede na svet, ali barem bi trebalo da se slažete oko politike. Razna istraživanja pokazuju da srećni parovi često imaju iste političke stavove.

Pročitajte i  DA TVOJIM LJUBAVNIM MUKAMA DOĐE KRAJ: Usvoji i primeni ovih 9 stvari i više nikad nećeš završiti sa kretenom

5. Prijatelji

Ne možeš da podneseš njegovo društvo, a ni on baš ne voli tvoje prijateljice? Još jedna stvar koja vam može u budućnosti prouzrokovati probleme, jer prijateljstva se u vezi teško mogu zapostaviti (a ne bi ni trebala!).

miss7.24sata.hr


Inicijalizacija u toku...