Naslovna Ljubav Nisi mu još jedna u nizu: Ovo je prvi siguran pokazatelj da...

Nisi mu još jedna u nizu: Ovo je prvi siguran pokazatelj da mu je zaista stalo do tebe

1109
PODELI

Bićete sigurni…

Kada započnete vezu logično je da prvih dana budete u oblacima, zaljubljeni i ne postavljate pitanja. Ipak, kako vreme odmiče i ređaju se nedelje a potom i meseci, sigurno se pitate koliko je on zagrejan za vas. Ovo najjednostavnije možete znati na način koji vam iznosimo. Kada dobijete odgovor znaćete da li on sa vama želi ozbiljnu vezu ili ste mu samo prolazna stanica.

Brisanje aplikacija za upoznavanje ukazuje na to da je osoba sa kojom ste ozbiljna u vezi osobe sa kojom se zabavlja – objašnjava za “Indenpendent.co.uk” stručnjak za veze i psiholog Madlin Mejson Roantre.

Stručnjak za upoznavanje Džejms Pris se slaže sa njom i ističe kako je ovaj potez najvažniji pokazatelj da ćete od sada biti fokusirani samo jedno na drugo. Tako stavljate partneru do znanja da je sa vašom potragom gotovo.

On savetuje da ipak ne brišete aplikacije tako brzo. Ne morate da uradite to odmah pošto ste započeli vezu sa nekim. Ali, ako ih ostavite dugo aktivnim nakon što ste počeli vezu, to može da pošalje partneru poruku da ipak držite neke opcije otvorenim.

.
Pročitajte i  Od ovakve se momentalno beži: Može da bude lepa ko boginja, ali žena koja u vezi radi ove stvari će ti napraviti pakao od života

Ukoliko izbrišete profile vi automatski u glavi pravite prostor da razmišljate samo o partneru i da se fokusirate na vašu vezu. Vremenom, vreme koje provodite u održavanju kontakta sa drugim ljudima negativno će se odraziti na vašu vezu i doneće mnogo nesigurnosti.

Čak i ako ne tražite nekoga za vezu pored ove koju imate, partner će biti sumnjičav, a vaša veza ugrožena. Iako će vam kontakti sa drugima dati samopouzdanje, to je samo površno i prividno i negativno će se odraziti na vaš odnos sa partnerom. Ukoliko želite da budete ozbiljni u novoj vezi, onda nema potrebe da održavate stare kontakte. Izbrišite naloge i posvetite se vašem partneru.

srbijadanas.com

Inicijalizacija u toku...