NEŠTO NOVO I DIVLJE: Ova seks poza će vas raspametiti

Ukoliko vam nedostaju ideje za seksi pozu, donosimo vam jednu novinu. Isprobajte je nekoliko puta, možda vam postane omiljena:

Upustvo: Potrbuške lezite na krevet, zatim se privucite ivici tako da vam glava i torzo vise sa kreveta, pridržavajući se rukama na podu. Vaš partner leći će iznad vas (na vas) s nogama između vaših. Ako želi, može se pridržavati za vaše bokove.

reklame

da li je moguće voleti dva muškarca u isto vreme, Šta žene zaista misle o dugačkoj predigri

Zašto je baš ova poza odlična? Budući da se njegove noge nalaze između vaših, možete očekivati brze poteze van-unutra sa velikom količinom senzacije.
Zbog vaše poze „naglavačke“, krv će se lagano slivati u mozak što će stvoriti neopisiv, vantelesni erotični osećaj. Ipak, zahtevnost poze poprilično je visoka pa koristite svaku sekundu u njoj. Ukoliko tražite nešto novo i divlje, svideće vam se.

najgori u seksu

Savet: Omotajte zgobove oko njegovih listova kako bi ga „zaključali“ na mestu, zatim pokušajte da uhvatite kružni ritam za još bolji osećaj. Ova poza savršena je za duboku penetraciju i kvalitetan seks, zato zatvorite oči i uživajte u svakom trenutku.

stil.kurir.rs / cosmopolitan.hr

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.