PRIPREMA, POZOR, SAD!

Ako je kuvanje način na koji pripremate ribu, dovoljno je da u vodu dodate kašičicu putera od kikirikija. Drugi trik je možda čak i jednostavniji. Potreban vam je mali tiganj u koji ćete dodati nekoliko kašika jabukovog sirćeta i ostaviti da krčka onoliko dugo koliko traje priprema jela.

Kod prženja ribe u rerni, u pleh sa ribom ubacite parče jabuke ili štapić cimeta. Oba rešenja su delotvorna jer su odlični absorberi neprijatnih mirisa.

reklame

limun, foto pixabay

Malo limuna i eliminisaćete neprijatne mirise od ribe

BORAC PROTIV NEPRIJATNIH MIRISA NA RUKAMA

Od neprijatnog mirisa ribe se ne može pobeći. Čak i da izađete iz kuće, i dalje će ostati uporan miris na rukama, koji će vas pratiti u stopu. Ipak, postoji jednostavan trik. Iskoristite sok od limuna ili nekoliko kapi jabukovog sirćeta da nakvasite ruke, dodajte tome malo soli i protrljajte dlanove…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.