Nema dileme, još uvek misli na nju: 4 znaka da si u senci njegove bivše

Nijedan frajer vam to neće priznati, ali odaće ga njegovo ponašanje • Primetite li jedan od ovih znakova, moguće je da još pati za bivšom

Nijedna žena ne voli da bude u senci bivših devojaka svog dečka.

Naravno, svaki će frajer reći svojoj devojci da je preboleo bivšu, ali pravu istinu odaje njegovo ponašanje. Ovo su znakovi da vaš dečko još uvek pati za bivšom:

Brani je pred drugima

reklame

Iako mu je slomila srce i povredila ga, on ne dopušta da iko govori loše o njoj i još uvek je smatra savršenom? U tom slučaju verovatno se nikada nećete moći meriti s njegovom bivšom pa je to bolje i ne pokušavati.

Spominje je svakodnevno

Čak i ako priča o tome koliko je bila naporna ili zločesta, to odaje da prema njoj još uvek gaji snažne emocije i da razmišlja o njoj svaki dan.

Izbegava bilo kakav razgovor o njoj

Frajer koji je stvarno preboleo svoju bivšu neće imati problema da priča s vama o bolu koji mu je nanela ili će je tu i tamo spomenuti u nekoj od svojih starih priča. Ali ako uporno izbegava bilo kakav razgovor o bivšoj, i to može biti znak da još uvek nije raščistio svoje osećaje prema njoj.

Bivša mu je postala najbolja prijateljica

Nema ništa loše u tome da s bivšom ostane u kontaktu, naprotiv, to je jedan od znakova da ju je preboleo. Ali čudno je da bivši nakon raskida postanu najbolji prijatelji i to obično znači da jedno od njih definitivno nije prebolelo tu vezu, a to obično bude ona osoba koja je ostavljena.

index.hr

loading...