VAGA

LJUBAV: Nezainteresovanost ili frustracije sve će više pratiti vaš ljubavni život. Važno je da se s tim nosite strpljivo i da imate na pameti da je sve prolaznog karaktera. Zato svoju vezu čuvajte, pa mirom i tolerancijom održavajte status quo.

KARIJERA: Ako vam se učini da je pred vama dug put, prihvatite to s radošću, jer je isti dobar. Ono što se pokrenulo, nastaviće da se razvija dalje i to na stabilan način. Na vama je da se prilagodite i uklopite u celu situaciju što bolje. Sarađujte s drugima.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Meditirajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Dešavanja na koja ćete svakog dana nailaziti budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli da preterate s provodima. Nemojte zbog svega zapostaviti svoje dužnosti iz drugih područja života.

KARIJERA: Hvataće vas nervoza kad bude trebalo da sarađujete s drugima. Najviše zato jer s njihove strane neće sve teći profesionalno. Shvatite da nisu svi toliko okretni i spretni kao vi i da ponekad nekom treba progledati kroz prste. Niko nije savršen.

ZDRAVLJE&SAVET: Ublažite svoje kriterijume.

Nedeljni horoskop od 9. do 15. aprila 2018

STRELAC

LJUBAV: Svojim šarmom i smislom za humor uspećete da savladate distancu u emotivnim odnosima koja će se topiti iz dana u dan. Voljena osoba će vas sve više podržavati, a ni vi joj nećete ostati dužni. Biće vam zaista drago što je tako.

KARIJERA: Malo više truda pokazaćete u poslovima gde se treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. To vas motiviše. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.

loading...