JARAC

LJUBAV: Osećaćete se prilično sigurno u svojoj vezi. Bićete spremni na razne ludorije, pa i rizike jer znate da vas voljena osoba voli najviše na svetu. Čak i ako zabrljate, biće vam oprošteno. Oni koji su još sami pleniće pažnju drugih svojom kreativnošću.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla istraživati nešto sasvim nepoznato.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Osećate da je u vama kapacitet.

VODOLIJA

LJUBAV: Uglavnom ćete se snalaziti kako znate i umete. Jednog dana biće sjajno, a drugi nikako. Najbolje je da se ovog drugog dana osamite. Ne ulazite u rasprave jer one neće dobro završiti. Ono dobrog vremena između vas i voljene osobe provedite u ljubavi.

KARIJERA: Uspeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Spolja sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da posao organizuju kvalitetnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Definišite svoje stavove.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018

RIBE

LJUBAV: Pred vama su dani bogati izlascima i zabavama. Mnogi će poboljšati svoj društveni život, sretaće zanimljiva lica, a biće i onih koji će biti na pragu zaljubljivanja. Koliko vi mislite na drugu stranu, toliko će i ona misliti na vas.

KARIJERA: Širite poslovne kontakte. To će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali otvorenost i povezivanje s drugima smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, pohvalite i druge kad treba.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

ehoroskop.net/ astrosudbina.com

loading...