RAK

LJUBAV: U društvu voljene osobe vi ćete verovatno nalaziti utehu i mir nakon burnih radnih sati. Oni koji su još sami teško da će nakon posla naći dodatnu energiju za ljubavna osvajanja. Radije će se opuštati u tišini ili u krugu dragih im prijatelja.

KARIJERA: Ojačaće korespondencija s kolegama koji nisu iz vašeg mesta rada. Povezaćete se sa njima i razmenjivaćete poslovna isustva. Neki će zbog posla i putovati. To će ih osvežiti i probuditi u njima nove poslovne ideje.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Vaši talenti čekaju da se pokrenu.

LAV

LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa većim delom sedmice. Nemojte samovati, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više želeti u svom društvu. Verovatno ćete imati i mnogo udvarača. Bićete otvoreni i elokventni prema svima.

KARIJERA: Čekate da drugi daju svoj sud o onom što ste uradili zajedno sa svojim saradnicima. Oni će vas podržati, ali vi sami od sebe zahtevaćete još više. Ponekad će vaša očekivanja biti nerealno visoka. Budite realniji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi kvalitetan san.

Nedeljni horoskop od 3. do 9. septembra 2018

DEVICA

LJUBAV: U svojim privatnim odnosima bićete otvoreni i opušteni. Spremnost da verujete drugima vratiće vam se na najbolji mogući način. Ne samo da ćete vi imati poverenje u partnera, nego će biti i obratno. Budite svesni i čuvajte to.

KARIJERA: Vaš uticaj u poslu biće utemeljen na vašoj stručnosti i profesionalnosti. Ovih dana još ćete čekati neke informacije od saradnika koje mogu uticati na dalji razvoj posla, ali generalno uzevši, sve je pod kontrolom i razvija se dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Dugoročno gledajući, možete biti zadovoljni sobom.

loading...