STRELAC

LJUBAV: Vaš privatni život biće dinamičniji nego kod većine drugih ljudi. Ovi dani mogli bi doneti poznanstvo koje će u vama probuditi iskrene emocije. Mnogi će biti iznenađeni. Biće poziva za zabave, a oni u dužim vezama obnoviće svoj odnos.

KARIJERA: Došlo je vreme kad sve u vezi svog posla možete sagledati u celini. To će vam razbistriti pogled i definisati plan za dalje. Posla će biti, a dosta toga zavisiće od vas. Utoliko ćete osećati i teret odgovornosti, ali radićete dobro.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Budite suzdržani u reakcijama.

JARAC

LJUBAV: Netko od vaših prijatelja mogao bi da vam se jako svidi. Možda ćete se dvoumiti da li da sačuvate lepo prijateljstvo ili da se upustite u ljubavnu vezu. U svakom slučaju, ako slušate svoje srce, ne možete pogrešiti. Oni u dužim vezama biće dobro.

KARIJERA: Niste potpuno svesni svojih mogućnosti. Od vas se očekuje više i bolje zato što ste za to sposobni. Potrudite se da odradite ono što morate, a onda se posvetite onom što želite. Tako ćete napredovati na duže staze, a to je uvijek stabilnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Bolje se povežite s mladima.

LJUBAVNICE PO HOROSKOPU: U kom znaku se rađaju hladne i misteriozne, a u kojem fatalne ljubavnice koje razaraju život i brak
Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra 2017

VODOLIJA

LJUBAV: Biće malo manje događaja, ali vaš ljubavni život i dalje će biti relativno dobar. Moguće je da ćete smanjiti izlaske, a više uživati kod kuće u društvu najdraže osobe. Oni koji su još sami ljubav bi mogli naći na sasvim običnim mestima.

KARIJERA: Dani su dobri za sređivanje sitnijih poslova. I oni uhodani, ali ne prezahtevni, ići će vam od ruke. Ako pak želite da se upustite u nešto veće, ambicioznije, ovo nisu savršeni dani za takvo nešto. Možete krojiti planove i razrađivati detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Vagajte svoje reči.

RIBE

LJUBAV: Postaćete mirniji i tiši. Jedino ćete rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primetiti da ste se smirili. Oni koji su još sami mogli bi da počnu da osećaju bliskost s jednom osobom s kojom je prilično nespojiva. Tu je sve zasad pod znakom pitanja.

KARIJERA: Kako nedelja bude odmicala, vama će postajati sve jasnije da vaši poslovi dugoročno počinju da se stabilizuju. Ova spoznaja podstaknuće vas na razvoj novih planova. Ipak, nedostajaće vam energije da ih odmah ostvarite.

ZRAVLJE&SAVET: Ne ulazite u rasprave sa saradnicima.

ehoroskop.net/ besnopile.rs

loading...