STRELAC

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće obeležja ovih dana. Distanca u emotivnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom kako vam kasnije ne bi bilo žao.

KARIJERA: Glavna preokupacija ove nedelje biće vam kako da se zavučete u mir svog doma. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.

reklame

ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas raduju.

JARAC

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više ćete se usresrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebna društvena dešavanja. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da odete na neko mesto gde ćete biti sami.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, trebalo bi još razraditi neke detalje. Razradite sve u detalje.

ZDRAVLJE&SAVET: Jača vaše samopouzdanje.

Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2017

VODOLIJA

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni i preduzimljivi. U takvim okolnostima možete zavesti mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.

KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.

ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

RIBE

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši emotivni odnosi će se verovatno poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežiće vas zanimljiv izlet ili putovanje.

KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

ehoroskop.net/ besnopile.rs

loading...