NE VERUJ MUŠKARCU KOJI NEMA SREĆE SA ŽENAMA: 4 znaka da on ne zaslužuje tvoje sažaljenje

Sigurno ste se makar jednom susrele sa ovim tipom frajera. On je dobar i fin, ali nikad nije imao sreće sa ženama. Uvek naleće na neke kučke i svaka ga je u životu prevarila, ostavila, povredila…

Ne padajte na ovu foru. Verujte da je tip sam kriv za svoju nesrećnu sudbinu i bežite što dalje od njega, pogotovo ako radi ove 4 stvari:

On se prenemaže kada ste zauzeti

Ukoliko on predloži i poželi da sa vama provede svaki slobodan trenutak, to će vas najverovatnije učiniti polaskanim. Zaista divan momak biće u stanju da izrazi razočarenje tako što će vam reći da mu nedostajete. I to je sasvim u redu.

reklame

Ali pazite na momka koji će činiti sve da se osetite loše, i da zbog njega zapostavite svoj život, svoje prijatelje i porodicu.

Loše priča o svojim bivšim devojkama

Čuvajte se momka koji o svojim bivšim devojkama govori sve najgore. Koji svu krivicu zbog raskida svaljuje samo na nju, i odbija da preuzme bilo kakvu odgovornost za njihov prekid. Istu stvar će učiniti i kada prekine sa vama. Momak koji sebe predstavlja kao žrtvu, najverovatnije nije iskren. On ili zaista veruje da nije bio kriv- što znači da ne može da prizna kada nije u pravu- ili je lažov. U svakom slučaju on nije tip za tebe.

Ovako muškarac manipuliše vama

Za sebe kaže da je dobar momak

Zaista fini momci ne idu okolo pričajući za sebe kako su fini. Dobar momak nema spisak razloga koji objašnjavaju zašto je on fin, jer će upravo njegovi postupci i ponašanje pokazati njegovu pravu stranu. Sjajni momci su jednostavno prirodni.

Pravi gomilu planova za budućnost

Normalni i neiskvareni momci ne hvale se i ne planiraju unapred nešto što nikada neće ispuniti. Oni planiraju postepeno budućnost zajedno sa vama. Samo lud čovek ponesen entuzijazmom zbog nove osobe u svom životu odmah planira budućnost sa njom – i to do najsitnijih detalja. Ako te odmah na startu obaspe planovima za tvoju budućnost i obećanjima i još čini da se osetiš loše zato što te tolika količina njegovog entuzijazma guši – poslušaj svoj instinkt i beži!

besnopile.rs / telegraf.rs

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.