Ne roni suze za njim kad ode: Budi sebi na prvom mestu - za muškarcem se plače samo ako je umro
Foto: freepik.es

Nemojte sebi ugrožavati zdravlje.

Nema te žene na ovoj planeti, koja nije, bar jednom u životu, ronila suze zbog nekog muškarca. Ostavljene devojke, pa i one koje su ostavljale, vi ili vaše prijateljice, sestre, poznanice… Svaka se nekad našla u ovoj naizgled bezizlaznoj situaciji.

Osobe različitih navika i temperamenata na najrazličitije načine rešavaju ljubavne probleme. Neko sedi i danima plače, neko se nakloni alkoholu i ostalim porocima, neko to potiskuje duboko u sebe, neko samo odlazi dalje i ulazi u novu romansu.

reklame

Sve ovo je ljudski ali najgore rešenje kome možete da se povinujete je da sedite i da plačete! U redu je pustiti koju zusu i tako ožaliti neke prošle dane i uložene emocije, ali sedeti i očajavati, ili u najgorem slučaju preklinjati muškarca je ravno samoubistvu.

Da ovo nije fraza, svedoči činjenica da time ugrožavate ne samo svoje mentalno zdravlje već i fizičko. Imunitet slabi od posledica velikog stresa, a kako su za ovakve situacije često karakteristične neprospavane noći, nesanica je takođe ozbiljan faktor koji uništava imuni sistem i kompletno zdravlje žene.

Ništa u ovom članku nije potpuno novo, i sve ste ovo verovatno čule, ali je jako važno u teškim situacijama podsetiti sebe, da vaših suza niko nije vredan, a pogotovo ko vas ne ceni dovoljno ni kao osobu ni kao partnera.

Zato čuvajte svoje zdravlje, jer ako vi to ne uradite, ko bi to trebalo da uradi umesto vas?

srbijadanas.com

loading...