NAPALJENA DOKTORKA
Image courtesy of imagerymajestic at FreeDigitalPhotos.net

Kako se navodi u medijima, ona je bila u tesnom, ličnom odnosu sa pacijentima, kojima je nudila seks, medicinske savete i rezultate krvi preko Fejsbuka.

Biljana Nikolova-Trask je doktorka iz Broken Hila u Australiji koja je svojim pacijentima nudila sekusalni odnos nakon pregleda njihovih genitalija.

NAPALJENA DOKTORKA
Image courtesy of patrisyu at FreeDigitalPhotos.net

Ona je jednog od mnogih pacijenata prvo ispipala po genitalijama, a zatim mu ponudila seks. Pacijent je pristao, pa su se seksali čak i na njenom radnom mestu! Klupko je počelo da se razmotava kada je prevaru otkrila njegova supruga, a ubrzo su se mnogi muškarci javili kao žrtve pohotne doktorke.

reklame

Ova lekarka opšte prakse je zbog neprofesionalnog ponašanja suspendovana na tri meseca. Kako se navodi u medijima, ona je bila u tesnom, ličnom odnosu sa pacijentima, kojima je nudila seks, medicinske savete i rezultate krvi preko Fejsbuka.

Nakon tri meseca suspenzije ova napaljena doktorka će morati da završi kurs medicinske etike o sopstvenom trošku i da stekne praktično iskustvo kod profesionalnog mentora u trajanju od 18 meseci.

nadlanu.com

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.