Najveće tajne za osvajanje muškaraca: Ko poznaje ove trikove, tu frajer nema nikakve šanse da vas odbije

0
2561
Znakovi da vas muškarac muva
Budući da važe za komplikovana bića, i sama pomisao na to da ste žena, neke muškarce će već uplašiti. To je jednostavno danas tako.

Ali, ukoliko želite da se dopadnete jačem polu, a naročito onom koji vam se dopada, morate da naučite da neke stvari jednostavno ne treba da radite.

Kad sa nekim živite, nemoguće je da se sve vreme prikazujete u najboljem svetlu. S vremena na vreme videće i vaše najgore i vaše najbolje osobine. Trik je da ne pređete granicu i postanete jedna od ovih žena:

1. Veće muško nego muškarac

Vi ste jaka žena, navikli ste da se za sve u životu borite sami. Ne trpite nikakve mane, ni slabosti i konstantno spuštate svog muškarca na njegovo mesto. Iako su vam namere dobre, realnost je takva da ćete u svakom muškarcu ubiti želju i da ni u jednom nećete pronaći tu jačinu koju tražite. Muško mora da se oseti moćnim i jakim, a pored vas to uopšte nije moguće.

Horoskop za večnu ljubav
Horoskop za večnu ljubav

2. Majka

Majka je tip žene koji o svom muškarcu brine poput majke. Ona brine i previše vodi računa o svemu – da odeća bude oprana i opeglana, da bude sit i zdrav, da mu ne bude hladno, da se ne dosađuje, da ima dovoljno slatkiša, da unosi dovoljno vitamiina, proteina. Ona guli kožicu sa njegove piletine, odvaja grašak od šargarepe, uklapa mu čarape sa kravatom. Divno. Samo ne. Ona sav teret stavlja na svoja pleća i onda se najčešće razočara. Smatra da je njena dužnost da veza/brak uspe i traje, pa na kraju ostane izneverena.

Problem je u tome što će svako odraslo muško glavom bez obzira pobeći od ovakve žene. On već ima jednu majku i dovoljno je dugo živeo pod njenim krovom i pravilima. Sada želi svoj život.

Pročitajte i  Raskrinkavanje švalera: 7 stvari koje su zajedničke svim nevernim muškarcima

3. Seks mašina

Ona je u stanju da zaludi svakog muškarca, jer celim svojim bićem mami na seks i strast. Međutim, upravo ta magija kojom neodoljivo privlači sve mužjake, postaje prepreka zajedničkom životu, jednom kada se nađe u vezi. Radi se o tome da uopšte nije reč o magiji već veštoj seksualnoj manipulaciji. U osnovi, veza sa ovakvom ženom je ucena i nijedan muškarac to dugo ne može da trpi.

4. Dama u nevolji

Koncept je sledeći: Dama je u nevolji. Dođe muškarac i spase je. Njih dvoje žive srećno zajedno do kraja života… Samo malo sutra! Velika je verovatnoća da će dama koja je u nevolji sada stalno biti dama u nevolji, a muškarac će se kad tad umoriti od njenog konstantnog spasavanja.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.