singl devojka
singl devojka

Često nije dovoljno napisati samo ”srećan rođendan, sve najlepše”, jer želimo da osobi kojoj je čestitka upućena pokažemo da nam je jako stalo da je ta čestitka obraduje, nasmeje ili razneži. Za pisanje poruke uglavnom ne treba više od minut-dva, ali za smišljanje nam često treba mnogo, mnogo više vremena. I najkreativniji umovi ponekad zastanu u bezuspešnom pokušaju da se sete originalne poruke, stoga pročitajte one koje smo mi odabrali:

Srećan rođendan! Sada si u najboljim godinama – kada si dovoljno zreo/la da mudro promisliš svaku odluku, a opet dovoljno mlad/a duhom da ne očajavaš ako pogrešiš!

reklame

Samo jednom ćeš imati ovoliko godina, zato dobro iskoristi svaki od narednih 365 dana do sledećeg rođendana!

Iznajmite vaše skriveno gnezdo – apartmani u beogradu sa djakuzijem

Srećan ti rođendan, nije bitno koji, jer bitne su uspomene koje život kroji! lepe rodjendanske poruke drugaricama i drugovima

Na današnji dan želim ti sve najbolje, i zapamti – nije bitno koliko godina puniš, za nas si uvek samo godinu mlađi/a nego što ćeš biti sledeće godine u ovo vreme!

Neka ti današnji dan bude divan toliko da ti osmeh na licu ostane i dugo nakon što se on završi.

Jučerašnji dan je istorija, sutrašnji dan je misterija, ali današnji dan je poklon koji dobijaš jednom godišnje – iskoristi ga najbolje što znaš! Srećan rođendan!

Srećan rođendan, neka ti broj svećica na torti ne govori koliko si godina star, već koliko si nagrada dobio što živiš svoj život na najbolji mogući način!

Kada budeš slavio/la rođendan, zamisli da je torta sve najlepše u tebi, a svećice tvoje brige. Zatvori oči, udahni duboko i jednim potezom oduvaj sve brige, a zatim ono najlepše iseci na komade i podeli najdražim ljudima!

Nastavljamo sa kolekcijom najlepših rođendanskih poruka, koje možete iskoristiti da dragoj osobi čestitate taj poseban dan i učinite ga još lepšim i nezaboravnim:

Na današnji dan želim ti samo jedno – RADOST. R, da nastaviš da Rasteš u očima najdražih ljudi. A, Ako posustaneš da znaš da smo uvek tu. D, da Deliš i dobro i loše s onima koji te vole. O, da Osetiš našu ljubav i podršku. S, da te kroz život uvek prati Sreća. I T, da sa osmehom staviš Tačku na kraju svakog prelepog dana.

Svaki dan koji živiš je poklon od Boga, ali slavi se samo jedan. Zašto? Zato što se sve loše proživljava u 364 dana u godini, a onda se tog 365. slavi sve ono dobro što tokom godine nisi imao vremena da obeležiš. Zato se potrudi da obeležiš najbolje što umeš, srećan rođendan!

Na današnji dan ti želim – da tlo ispod tebe nikad ne izmakne, da prostor oko tebe uvek bude ispunjen dragim ljudima, i da nebo iznad tebe donose sunčeve zrake koji će ti osvetlati put. Srećan rođendan!

Želim ti da rođendan proslaviš s najdražim osobama, i da zajedno izgradite neku novu uspomenu koja će biti samo vaša i koje ćete se sećati za mnogo godina, kada budete planirali nove!

Kad uveče legnem da spavam, zamišljam savršeni svet. U njemu su lepi momci i voćni kokteli, kugle sladoleda i čokoladni kolači, najbolji prijatelji i smeh do suza. Možda savršeni svet ne postoji, ali želim da ga zajedno napravimo makar na samo jedan dan – tvoj rođendan! Volim te!

Želim ti puno sreće, da uvek budeš radosna. Mnogo pokušaja, da nikada ne odustaneš. Dovoljno uspeha, da nastaviš da ideš za svojim snovima. I najviše vere, da s njom ulaziš u svaki novi dan i proživiš ga najbolje što možeš.

loading...

1 KOMENTAR

  1. Ponekad nam dani ne znače ništa, gledamo ih kako prolaze kao ptice u letu. Ali danas je samo tvoj dan i ti ga činiš najsretnijim na svijetu! Sretan rođendan.

    Neka ti Bog podari ono što nemaš, a želiš, i pomogne ti da zadržiš ono što imaš. Sretan rođendan.

    Radost u tvom srcu, u duši ti veselje, osmijehna tvom licu – to su moje želje. Da kraj sebe imaš drage ljude i ovaj rođendan da sretan ti bude! Happy birthday.

    Ne želim da ti se ispune sve želje, jer onda ne bi imao što željeti. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer nećeš imati o čemu sanjati. Želim samo da ti se ispune najljepša želja i najbolji san! Sretan rođendan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.