NAJKRAĆI PSIHOTEST: Nemoj mnogo da se misliš, odluči ILI – ILI i saznaj kakva si osoba

0
9374
Foto: Femina

Test, koji veoma tačno otkriva osnovne karakteristike i osobine ličnosti

 

Predlažemo da oslušnete svoj unutrašnji glas i odgovorite na pitanje šta više volite:

A) Krastavac ili paradajz

B) Dinju ili lubenicu

 

Odgovori:

Krastavac i dinja

Takav odgovor karakterističniji je za muškarce, nego za žene. Muškarci ovog tipa su hrabri i ozbiljni. Oni retko padaju pod uticaj, i nisu pristalice alkohola. Među njima je mnogo sportista i ljubitelja putovanja. Žena pored takvog muškarca će se osećati kao iza bedema – njegova odgovornost se odslikava i na porodične odnose. Takve osobe znaju šta žele i lako postižu svoj cilj. Ali, ovakav tip muškarca ima i svoje mane – njemu nedostaje romantike. Nećete dočekati od njega buket cveća.

Žene ovakvog tipa često postaju šefovi, ali u porodičnom životu su bespomoćne, kao deca: loše kuvaju, ne umeju upravljati budžetom, ne vole da peglaju, peru sudove itd. Međutim, u licu takve žene svaki muškarac će pronaći vernog prijatelja punog razumevanja.

Pročitajte i  Test ličnosti: Cvet koji te najviše privlači otkriva zapanjujuću tajnu tvog karaktera

 

Paradajz i lubenica

Ljudi ovog tipa su uvek veseli i aktivni. Odlikuje ih visoka komunikativnost, ali često mogu biti veoma eksplozivni, što ponekad dovodi do skandala. Muškarci ovog tipa su gurmani. Poprilično su lenji.

Žene ovog tipa su emotivne, vole kuću i životinje. Pored njih je uvek toplo i prijatno. Nisu intrigantne, ali mogu da budu i bez takta. Često govore ono što misle. Inače iskrenost je glavni psihološki kvalitet ovakvih ljudi.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 + nine =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.