NAJKRAĆI PSIHOTEST: Nemoj mnogo da se misliš, odluči ILI – ILI i saznaj kakva si osoba

0
9380
Foto: Femina

Test, koji veoma tačno otkriva osnovne karakteristike i osobine ličnosti

 

Predlažemo da oslušnete svoj unutrašnji glas i odgovorite na pitanje šta više volite:

A) Krastavac ili paradajz

B) Dinju ili lubenicu

 

Odgovori:

Krastavac i dinja

Takav odgovor karakterističniji je za muškarce, nego za žene. Muškarci ovog tipa su hrabri i ozbiljni. Oni retko padaju pod uticaj, i nisu pristalice alkohola. Među njima je mnogo sportista i ljubitelja putovanja. Žena pored takvog muškarca će se osećati kao iza bedema – njegova odgovornost se odslikava i na porodične odnose. Takve osobe znaju šta žele i lako postižu svoj cilj. Ali, ovakav tip muškarca ima i svoje mane – njemu nedostaje romantike. Nećete dočekati od njega buket cveća.

Žene ovakvog tipa često postaju šefovi, ali u porodičnom životu su bespomoćne, kao deca: loše kuvaju, ne umeju upravljati budžetom, ne vole da peglaju, peru sudove itd. Međutim, u licu takve žene svaki muškarac će pronaći vernog prijatelja punog razumevanja.

Pročitajte i  Test ličnosti: Životinja koju prvu ugledaš otkriva šta ti je najvažnije u ljubavi

 

Paradajz i lubenica

Ljudi ovog tipa su uvek veseli i aktivni. Odlikuje ih visoka komunikativnost, ali često mogu biti veoma eksplozivni, što ponekad dovodi do skandala. Muškarci ovog tipa su gurmani. Poprilično su lenji.

Žene ovog tipa su emotivne, vole kuću i životinje. Pored njih je uvek toplo i prijatno. Nisu intrigantne, ali mogu da budu i bez takta. Često govore ono što misle. Inače iskrenost je glavni psihološki kvalitet ovakvih ljudi.


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.