NA OVO FRAJERI PADAJU KAO BLESAVI: To je sve što vam je potrebno da ga osvojite
golicanje mašte

Šta muškarci zaista vole na ženama i šta ih to uvek privlači? Jesu li to možda brinete, plavuše ili crvenokose? Kako na njih deluju ženske suze, koja ženska odeća potpuno okupira njihovu pažnju i jesu li stvarno tako bespomoćni pred bujnim ženskim grudima – evo kakve odgovore nudi nauka.

Fatalna crvena boja

Istraživanje sprovedeno na Univerzitetu Ročester otkrilo je da muškarci ne mogu da odole ženama u odeći crvene boje. Tokom istraživanja muškarci su gledali fotografije žena odevenih u crvenu i zelenu odeću, a crvena se pokazala kao fatalna boja.

“Istraživanje je pokazalo da boja odeće nema samo estetsku važnost već i veliki uticaj na psihu – u ovom slučaju na vrlo provokativan način.”

Ovakav muškarac umire za tobom: 5 znakova da vas sudbina veže

reklame

Dakle pravac kod Kineza u nabavku crvene haljine! Kupite i gaćice u istom tonu, kad ste već tamo.

NA OVO FRAJERI PADAJU KAO BLESAVI: To je sve što vam je potrebno da ga osvojite

Maženje

Institut Kinzi (Kinsey) u svom istraživanju obuhvatio je više od hiljadu heteroseksualnih muškaraca koji su se nalazili u dugim vezama. Rezultati istraživanja pokazali su da su u vezi najsrećniji bili upravo oni muškarci koji su se sa svojom partnerkom često mazili.

Drage dame, ne stidite se da mu nežno dodirnete ruku ili rame tokom razgovora, sklonite šišku sa čela, dok maznim glasom pričate o sarmi i paprikašu.

Ženske grudi

Istraživači Univerziteta Velington na Novom Zelandu “otkrili” su da muškarci jednostavno obožavaju da gledaju u ženske grudi, a u studiji je otkriveno i da je upravo to deo ženskog tela koji muškarci prvo pogledaju. Tako je čak polovina muškaraca koji su učestvovali u istraživanju priznala kako prvo pogledaju ženske grudi, a zatim lice i da su grudi deo tela koji muškarci kod žena najduže gledaju. Ali, suprotno opšteprihvaćenom mišljenju, istraživanje je pokazalo kako muškarcima veličina grudi uopšte nije bitna.

I male grudi su sise!

 

 …nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.