MUŠKARCI, kada biste radili ovo, ŽENE BI SA VAMA HTELE SEKS NON STOP!

Ukoliko vam nikad nije dovoljno seksa, a vaša partnerka baš i nije toliko željna – možda je problem u vama. Pokušajte da se promenite jer, kažu stručnjaci, budete li radili ovih 15 stvari – ona će vas želeti uvek!

Umesto što naskačete na nju kad god vam se prohte da imate seks, trebalo bi partnerku da tretirate posebno ceo dan. Počnite sa jutarnjom nevaljalom porukom i tokom dana gradite seksualnu tenziju. Žene vole da sa njima flertujete neprestano – piše Dnevn.

Umesto što ćete je grabiti za grudi kad god prođete, nežno joj poljubite usne. I nastavite da je ljubite. Predigra treba da bude što duža i, verujte, na kraju će ona vas da juri.

reklame

Šapućite joj nežne reči. Umesto što stimulišete njeno telo, stimulišite njen um. Ispričajte joj kako je iz vašeg ugla izgledalo upoznavanje sa njom. Otkrijte joj sve slatke detalje koje volite na njenom licu. Treba da zna da vi umete i te kako da budete romantični.

Odvojite novca i nabavite neki baš dobar parfem ili losion za posle brijanja. Primetićete kako će partnerka sve češće da vas grli i njuška.

Posvetite se oralnom seksu – ali, pružanju a ne primanju. Ako želite da doživite orgazam, dovedite je do orgazma.

Postanite kliše. Kupite joj čokoladice. Pospite latice po krevetu. Pišite joj ljubavne poruke. Gledajte romantične komedije i kradite fore i fazone. Možda će se smejati i govoriti vam da niste normalni, ali duboko u sebi – obožavaće što to radite.

Ne dozvolite da strast izbledi. Flertujte žestoko i trudite se isto onako kako ste se trudili da prvi put uskočite u njen krevet.

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.