Mnoge su falsifikat a tek poneka ono što svi žele: Pravu ljubav čine ova 3 sastojka

Ljubav nije ono što vidimo u romantičnim komedijama iz Holivuda. Naprotiv, prepuna je izazova, ali i nagrada.

Pitate se, šta je zapravo prava ljubav? Ove emocija pomoći će vam da spoznate u kakvoj se vezi nalazite.

RADOST

reklame

Vidite ga, zenice vam se rašire, usne vam se razvuku u širok osmeh, a srce počne jače da kuca. Srećni ste što ga vidite? To je jedan od znakova da imate pravu ljubav.

Možete vi da budete pozitivna osoba, ali istinsku radost teško je odglumiti, a u dubini svoga srca znaćete jeste li srećni s nekom osobom ili ne.

I ne, pritom ne mislimo na radost izazvanu dobijanjem materijalnih znakova pažnje, već na onu koja je izazvana time što se nalazite pokraj čoveka kojeg volite.

UNUTRAŠNJI MIR

Život je prepun uspona i padova, poslovnih drama, privatnih zavrzlama i drugih stresnih situacija. Imate li nekog ko vas usidruje, smiruje i opušta nakon izazovnog dana? On bi mogao da bude vaša prava ljubav.

Osoba koja vam pomaže da dosegnete svoj unutrašnji mir vrednija je od zlata. Ne zaboravite i da vi budete primer svojim ponašanjem.

STRAST …IZVAN SPAVAĆE SOBE

Strast u spavaćoj sobi je važna za kvalitetnu vezu, ali još bitnije je imati nekog kraj sebe ko će biti strastven i u drugim poljima života. Neko ko će strastveno uživati u svojim hobijima, podsticati vas da istražujete svoje želje i podržavaće vas u ostvarenju svojih snova.

zadovoljna.dnevnik.hr

loading...