Horoskopske ljubavne tajne

Kakva vas sve iznenađenja očekuju u najkraćem mesecu prestupne godine i kakve su novosti zvezde pripremile za vas otkriva mesečni horoskop za februar 2016. godine

Bikovima je neophodna hrabrost za uspeh na poslu, Rakovi postaju slobodoumniji u romantičnim odnosima, Devicama je karijera u znaku inovacija a Ribama se u život vraća ljubav iz prošlosti

MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2016: Biku veliki napredak u karijeri, Vagi nova ljubav iz inostranstva a Ribama moguć razvod

OVAN

POSAO

Imaćete puno ideja i planova tokom februara ali finese i detalji bi mogli da predstavljaju poteškoće. Upitatajte se da li ste dobro organizovani i možete li da napravite bolju strategiju. Takođe, obratite pažnju na saradnike i utvrdite da li su dovoljno kompetentni za obavljanje svog posla. Ako vam je neophodna stručna pomoć, ne libite se da je tražite. Upamtite da bi najveći problem mogao ispasti oko nerazumevanja stručne terminologije, nedovoljnog poznavanja pravnih pitanja ili nedovoljno razvijenog IT sektora. Posebno je bitno da ne poverujete u sve što čujete u poslovnim krugovima. Neki trač ili dezinformacija bi mogli da vas navedu na pogrešan poslovni potez, zato bolje budite po strani i sačekajte još malo dok se situacija ne raščisti. Moguće su i nesuglasice sa nadređenima, što će vas činiti vrlo nervoznim, ali bolje triput razmislite pre nego mu bilo šta kažete jer ako vam jezik bude brži od pameti biće vam neophodno mnogo vremena da izgladite tu situaciju.

reklame

LJUBAV

Februar je vrlo obećavajuć mesec za Ovnove u braku ili ozbiljnoj vezi. Odnos sa partnerom će procvetati, povezaćete se duhovno na jednom potpuno novom nivou. Takođe, veliki akcenat biće stavljen na čulna zadovoljstva tako da ćete uživati jedno u drugome na više nivoa. Bićete izuzetno upućeni jedno na drugo i koliko god da ste zajedno, možda ćete neke njegove karakterne crte po 1. put videti u potpuno drugačijem svetlu. Slobodnim Ovnovima bi baš moglo da se posreći jer su velike šanse da upravo vi šarmirate osobu oko koje se mnogi otimaju i trude da mu privuku pažnju. Ipak, neki singl Ovnovi bi trebalo da budu na oprezu jer bi mogli da ulete u vezu sa osobom koja prolazi kroz težak period u životu i ranjivi su. U ovakvom odnosu uvek neko izvuče deblji kraj, ili onaj koji teši ili onaj kome je potrebna uteha.

ZDRAVLJE

Prethodnog meseca ste preterali sa masnom i začinjenom hranom. Okrenite se više voću i povrću, a ne bi bilo loše ni da posetite nutricionistu.

MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016
MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR 2016
loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.