MENE JOŠ NIJEDAN OSTAVIO NIJE: Muškarce uzimam i ostavljam kako mi se prohte, a ovo je moja tajna...
foto: Unsplash

Muškarci uopšte nisu komplikovani i u principu nerado raskidaju veze, čak i kada se strast stiša, ukoliko im ta veza donosi toplinu, utočište, dodaje nekakav smisao njihovom životu. Ukoliko znaš par caka nikada te nijedan neće ostaviti.

Prvo i osnovno je da izgradiš svoju samostalnost – i duhovnu i materijalnu.

Niko ne voli prilepke i zavisne osobe. Nauči kako da imaš svoj život, sopstvene izvore prihoda. Samostalna žena je moćna žena kojoj retko ko može da odoli. Ukoliko ti to mama već nije rekla, sada ti ja kažem – uvek moraš da imaš sopstveni keš i sopstvenu gajbu. Tek kad ni u kom pogledu ne zavisiš od muškarca, gledaće te kao potpunu i ravnopravnu osobu.

Duhovna nezavisnost je podjednako važna. Ne dozvoli da se čitav tvoj svet vrti oko njega, ne zapostavljaj svoje snove i ciljeve. Po svaku cenu izbegavaj samosažaljenje čak i kada je situacija najgora. Umesto toga traži rešenje. Nauči da rešavaš svoje probleme samostalno. Ni muškarci ne govore o svim svojim problemima, pa nemoj ni ti. Ne radi se o tome da tu treba nešto da se krije, već o tome da čuvaš vašu vezu za nešto lepše, da od nje napraviš utočište od svakodnevnih problema i gluposti, vašu oazu.

Druga bitna stvar je neizvesnost

reklame

Umesto da ti budeš ta koja se stalno pita šta on misli, da li me voli i slično – čemu je većina žena sklona, navedi njega da se trudi oko tebe. Budi nepredvidiva. Nema u tome nikakve filozofije – svaka jaka žena sa izraženom voljom je takva da od nje možeš da očekuješ da neće trpeti sranja, već će se jednostavno okrenuti i otići, pa makar volela najjače na svetu. Isto tako možeš da očekuješ i da će biti uz tebe kada ti je teško, ukoliko zaslužuješ to. Pa nek se on preispituje da li zaslužuje. To će i njemu ojačati karakter i navesti ga da se trudi da bude bolja osoba.

Ovde nije reč o neizvesnosti u smislu nesigurnosti u tvoju ljubav. Samo onaj muškarac koji se pita čime je zaslužio tvoju ljubav i toliku sreću da tebe ima kraj sebe te zaista i voli. A takav ne odlazi tek tako…

nastavak na sledećoj strani

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.