LAV – Horoskop za 2020.  Nikada nemojte odustati!

Lavove očekuje teška, ali izuzetno važna godina. Ovo je period kada treba da pokažete upornost i krativne potencijale. U 2020. godini naučite nešto novo, isprobajte se u novoj profesiji ili promenite krug prijatelja.

reklame

Očekuje vas nepredvidiv period velikih promena, a mnogi će promeniti i mesto stanovanja, možda čak zemlju boravka. Nema potrebe za strah, jer svaka promena biće početak pozitivnih događaja u vašem životu.

DEVICA – Horoskop za 2020.  Vreme je za porodične radosti!

Dugo ste čekali da vas život nagradi za vaš trud. Radujte se, jer 2020. godina biće izvor sreće za svaku Devicu, naročito kada je u pitanju privatan život.

U prethodnim godinama stalno ste se trudili da uspostavite dobar odnos sa voljenom osobom, budete dobar roditelj ili rešite stambeno pitanje. 2020. godina donosi vam pravi porodični sklad i harmoniju. Sreća vas naročito očekuje ako planirate venčanje, stvaranje porodice ili sticanje porodičnog doma.

Mali horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta vas očekuje u narednoj godini
Mali horoskop za 2020. godinu: Saznajte šta vas očekuje u narednoj godini

VAGA- Horoskop za 2020.  Vreme je da osetite harmoniju!

Poslednjih godina vaš život je praktično jedna rutina sastavljena od posla, svakodnevnih briga i potpunog nedostatka romantike i uživanja.

Konačno, 2020. godina donosi prelepe promene! Spremite se na potpunu promenu vašeg života, u kojoj ćete uživati. Konačno ćete moći da se opustite, osetite mir, uživate baš svakog dana i osetite istinsku harmoniju koju će vam obezbediti voljena osoba.

ŠKORPIJA – Horoskop za 2020.  Sve se menja nabolje!

Da li vam život više nije zanimljiv kao što je nekada bio? Drugi vas nerviraju, a posao vam je postao naporan? Sa dolaskom 2020. sve će se promeniti! Sledeća godina je zapravo najbolje vreme da drastično promenite život.

Ne obraćajte pažnju na usputne probleme – svi oni će biti prave sitnice u odnosu na dobitke koji vam slede. Škorpije su uvek išle protiv pravila, zato slobodno srušite stereotipe. Godina pred nama za vas će biti period “čistog vazduha” i izazova u kojima ćete apsolutno uživati…

 

loading...