4. Triskelion

Foto: Mystical Raven

Taj simbol se sastoji od tri spirale koje se međusobno zatvaraju. Inače, broj tri je uvek bio čaroban ili svet. On simbolizuje promene, savladavanje poteškoća, bile one duhovne ili fizičke.

Ukoliko je ovaj simbola vaš izbor, to pokazuje kako vam treba pomoć da bi razbili neke barijere u životu i živeli onako kako zaista želite.

reklame

Šta učiniti: Idite negde u prirodu, sednite i upijajte energiju sunca i svega ostalog što vas okružuje. To će vam pomoći da povećate svoju vibraciju.

5. Ouroborus

Foto: Mystical Raven

Ovaj simbol su koristili gnostici, a podsetnik je na karmu i beskrajni kontinuitet vremena vremena-akcije-reakcije.

Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to pokazuje da bi trebalo da iskreno pogledate svoju karmu jer ste zarobljeni u beskonačnoj petlji u kojoj se nikada ništa ne menja. A, zašto se ništa ne menja? Zato što vi ništa ne želite da promenite.

Šta učiniti: Sednite i dobro razmislite šta to u životu konstantno radite pogrešno i čime ste nezadovoljni – pa to promenite. Kad napokon razbijete taj negativan krug, tek tada ćete pronaći mir.

6. Skarabej

Foto: Mystical Raven

To su kukci koji iz se pojavljuju živi iz smrti i otpada. Drevni Egipćani su verovali kako skarabeji dolaze iz podzemlja, sa mesta gdje obitavaju mrtvi.

Ovaj simbol je, takođe, povezan s uskrsnućem, ponovnim rođenjem i reinkarnacijom, i vrlo je važan simbol koji se koristi u čarolijama vezanima za zdravlje i dugovečnost. Ako ste odabrali baš ovaj simbol, to znači da vapite za vitalnošću.

Šta učiniti: Morate pronaći način da se napunite pozitivnom energijom. Verovatno bi trebalo da počnete da se zdravije hranite i poradite na urednijem ciklusu spavanja.

24sata.hr

loading...