JARAC

Ljubavni život Jarca tokom juna 2018. godine biće uzbudljiv i obećava iznenadne zaokrete, ali može doneti sukobe, nesporazume i ljubomoru. U prvom delu meseca lakše je zamisliti dugačak zajednički život, ali nakon toga situacija počinje da se komplikuje. Venera, planeta koja vlada kućom ljubavi Jarca, 14. juna 2018. godine ulazi u vašu kuću intimnosti i donosi u vaš život snažne strasti i privlačnosti. U drugom delu meseca rasprave će biti sve češće, posebno među parovima koji su dugo zajedno ili koji su tek ušli u vezu. Sunce prolazi vašom kućom partnerstva 21. juna i tada ulazite u period u kojem ćete raščistiti neka pitanja, posebno ona vezana za zajednička dobra. Puno toga zavisi od vas, vašeg stava, mudrosti i zrelosti. Retrogradan Saturn i vladar Jarca, smešten u Jarcu može vam stvoriti nevolje. S druge strane, ovo je povoljan period za samoanalizu koja vodi prema spoznaji šta morate da  menjate u svom ponašanju. Ako želite harmoničan ljubavni život, vreme da naučite lekciju važnosti ostvarenja kompromisa.

Ljubavni horoskop za jun 2018

reklame

VODOLIJA

Jun 2018. godine povoljan je mesec za ljubavni život Vodolija. Sunce, vladar kuće partnerstva Vodolija, u kući je romantike, ljubavi, flertova i dece do 21. juna, a društvo mu pravi Merkur, do 12. juna. To je vreme da zajedno idete korak dalje, možda se odlučite za prinovu. Ako ste u novoj vezi ili neformalnoj, razgovar ćete o ulasku u brak, ali neki novčani problemi mogu sprečiti realizaciju želja za sada. Venera, planeta ljubavi 14. juna 2018. godine prolazi kroz kuću partnerstva Vodolija. Kvadrat koji Venera pravi s Uranom, vladarem Vodolije, može biti znak nestabilnosti. S voljenom osobom nećete moći da se dogovorite oko selidbe ili nekih stvari vezano za dom ili će neki članovi porodice imati iznenađujuće reakcije na vašu odluku o ulasku u brak. Poslednja dekada meseca je mirnija i nudi mogućnost dogovora i sklada s voljenom osobom kada se radi o zajedničkim obavezama, sredstvima, novcu i slično. Neke Vodolije će osećati pritisak, jer nisu spremni za ulazak u brak, dok voljena osoba to želi. Može doći do svađa zbog toga. Zato je važno da ostanete smireni i da budete taktični.

RIBE

Venera, planeta ljubavi i vladar kuće intimnosti Riba, je do 14. juna u kući dece, ljubavi, flertova i pustolovina. Merkur, vladar kuće partnerstva Riba, 12. juna prolazi kroz kuću ljubavi, a 21. juna pridružuje mu se Sunce. To govori o skladnom ljubavnom životu tokom juna 2018. godine i dobrom perspektivom za budućnost. Puno Riba želeće da se skrasi, ali pitanje životnog prostora može biti osetljiva tema. Možda ćete imati posla preko glave oko selidbe ili uređenja prostora ili možda neće ići sve po planu oko zajedničkog useljenja. Uprkos svemu, situacija uopšte ne izgleda loše. Razgovori oko vlasništva mogu doneti nesporazume i svađe ili ćete imati određenih problema oko realizacije. Preuzmite odgovornost i prihvatite ponuđenu pomoć za troškove. Ako niste u vezi koja vas ispunjava ili uopšte niste u vezi, trebalo bi da se više krećete i izlazite, pridružite se sastancima i prihvatite pozive prijatelja i poznanika za druženje. Jedino tako možete se prijatno iznenaditi i otvoriti vrata novim ljubavnim prilikama.

tarot-horoskop.com/ astrosudbina.com

loading...