Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019: Škorpiji dobro napreduje veza, Riba željna slobode, Lav ponovo veruje u ljubav

0
2018

VAGA

Prihvatiti nešto što vam baš i nije po volji znak je zrelosti i strpljenja. Bićete tihi i diskretni. Potom će uslediti i ono pravo prihvatanje od druge strane, pa ćete shvatiti šta zapravo znači voleti. Biće to korak napred.

ŠKORPIJA

Vaša veza će dobro napredovati, ali ne trošite suvišne reči jer nisu isključeni verbalni nesporazumi. Udvoje ćete biti potpuna celina koju svako može poželeti. Stoga tome ne treba previše reči. Uživajte.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019
Ljubavni horoskop od 16. do 31. maja 2019

STRELAC

Neki će u dragoj im osobi prepoznati svoj ideal partnera. Biće pomalo zbunjeni, ali i spremni na akciju. Takođe će ih sve više obuzimati potreba za nežnošću i pažnjom. Imaju pravo na to, pa neka izraze svoje potrebe.


JARAC

Većina vas biće sklona da priča bajke, dok će realna situacija biti drukčija. Ne dramite ako vas neko spusti na zemlju. Koliko god se vi budete trudili da poboljšate svoj emotivni život, ljubav će vam svako malo izmicati iz ruku.

VODOLIJA

Dok vam partner bude predlagao razne opcije kako da provedete slobodno zajedničko vreme, vi ćete stalno nešto prigovarati. Neki će u svakoj sitnici bezrazložno videti razlog za brigu. Treba vam opuštanje i radost.

Pročitajte i  Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019: Lep period za Škorpiju, Riba strastvena, Rak zaljubljen do ušiju

RIBE

Kod vas će se ovih dana javiti poriv za slobodom, pa će oni u vezama imati potrebu da se malo osame ili da idu u veća društva. Neki među vama će se osećati nadahnuti za male ludosti koje oživljavaju kako vas, tako i drugu stranu.

ehoroskop.net/astrosudbina.com