VAGA

Opet sebi čvrsto obećavate da ćete sve dovesti u red, vaša sentimenalnost jenjava i trudite se da budete objektivni. Ipak, bićete i osetljivi, a druga strana sklona eksperimentisanju u ljubavi. Rezultat će biti obostrano prilagođavanje uz mali napor.

ŠKORPIJA

Emotivnost, nežnost, osećaj za prepoznavanje onih skrivenih suptilnih nivoa u odnosima – sve to možete doživeti ovih dana. Ako pak ipak osetite nervozu i napetost, to možete ukloniti čistom esencijom ljubavi bez reči – pomoću nežnosti.

Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019: Lep period za Škorpiju, Riba strastvena, Rak zaljubljen do ušiju
Ljubavni horoskop od 16. do 31. avgusta 2019: Lep period za Škorpiju, Riba strastvena, Rak zaljubljen do ušiju

STRELAC

reklame

Neobavezna druženja uz kafu mogla bi se lako pretvoriti u nešto više. Bićete prijatno iznenađeni ovom mogućnošću. Uspećete da u potpunosti pokažete ono što osećate. Biće to dobro. Važno je jedino da ne pričate previše.

JARAC

Bićete maksimalno usresređeni na voljenu osobu jer će situacija ili partner lično tako tražiti. Samci će biti srećni u društvu ako ne pričaju previše, jer ih neće razumeti. Neka se samo dobro zabavljaju bez objašnjavanja.

VODOLIJA

Imaćete lepe prilike za nova poznanstva, a posebno preko prijatelja. Ipak, svaku svoju reč treba da vagate jer može doći do nesporazuma. Važno je samo da prvo razmislite, a tek onda kažete. Tako će sve biti kako treba.

RIBE

Vaše strasti biće veće nego inače, a vi privlačni svakoj osobi uprotnog spola. Na vama je samo da se razmašete. Ljudi oko vas biće vam skloni, pa će se na dnevnom redu naći moguća nova poznanstva.

ehoroskop.net/astrosudbina.com

loading...