raskid

Jedna devojka me je ostavila je jer njenoj drugarici uginuo pas, pa su morale na more, a jedan je Besno Pile doživeo ljubavni borodolom zbog previše prijatelja na Fejsbuku

Iako je raskid teško i bolno iskustvo ponekad, a bogami i svaki put, to ponekad ima i svoju komičnu stranu. Pogledajte ove razloge ove gnusne ljubavne laži!

devojka

Portal Besnopile prikupio je najsmešnije priče iz životnog iskustva svog istaknutog kant-autora Besnog Pileta, a ovo je 10 definitivno najkreativnijih i najbesmislenijih.

reklame

1. Ostavila me zato što sam joj rekao da je moja najdraža krofnica! Pomislila je da joj govorim da je debela.

2. Imao sam nekad lepu frizuru, “fubalerku” i onako mi je, pomalo pokrivala čelo ma sladak sam bio! Međutim, porasla kosa, izgubio friz smisao i ja se pošišam. Kada sam se našao sa ribom rekla je “OŠIŠAO SI SEEEE, jao kako su ti ružne uši, ajde idi kući”! Plakao sam.

Zašto je važno biti singl

3. Ostavila je me je i rekla mi posle svega nedelju dana zabavljanja: Kada si se upoznao sa mojim roditeljima, rekao si dobro veče samo Tati, a Mami si samo pružio ruku. To je nedopustivo! Osim toga, svi horoskopi kažu da se mi ne slažemo.

4. Bivša me je ostavila (hvala Bogu) preko Facebook chata. Napisala mi je: “Loša vest je što raskidam sa tobom, a dobra što ćeš konačno od sada sam da šetaš kera i pereš veš. Za kuvanje ne brinem, videla sam da znaš da spremiš kafu i jaja!”

5. Ostavila me zato što se nisam istetovirao sa njom.

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.