muvanje

Šta je dopušteno, a šta je ogromno NE tokom dopisivanja sa lepšim polom?

NO-NO: Ovde pogledajte koje stvari su apsolutno zabranjene, jer možete da napravite golemu glupost

Ne nagađajte

Ako je poruka nejasna ili zagonetna, sačekajte da popričate uživo sa devojkom pre nego što dopustite da postanete sumnjičavi i nesigurni. Nemojte previše da maštate i nagađate o pravom značenju poruke, već odmah zakažite viđenje i licem u lice popričajte o tome što vas muči.

Ne koristite previše skraćenice

reklame

U redu je napišete skraćenicu za neku reč, koju svi koriste i znaju. Ako pokušavate da smislite neke nove termine na licu mesta, velika je verovatnoća da ćete biti pogrešno protumačeni.
A i ko želi da zvuči kao klinac? Msm, stvrn!

NE ŠALJI MU OVAKVE PORUKE. Neće odgovoriti!

Ne zadirkujte previše

Flertovanje preko poruka treba da bude zabavno i vrcavo, u skladu sa vašim osećanjima. Ali ne preterujte, jer rizikujete da nekoga naljutite i uvredite.

Ne šaljite ljutite poruke

Možete da izrazite generalnu grustraciju sa Grr, Uh, ali pozovite je ako ste ljuti. Pokušaj da rešite nesporazum sa 25 karaktera izrazite ljutnje pretvoriće se u još veći haos i zbrku.

Ne budite nepristojni i ne raskidajte preko poruka

Možda vam to štedi vreme, ali raskidanje preko poruka nikako nije manir pravog muškarca. Bilo koja vrsta lošeg ponašanja i izražavanja u porukama je neprihvatljivo i rizik da devojka raskine sa vama, a ne vi sa njom

loading...

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.