Linije ispod dlana otkrivaju vaš životni put: Saznajte šta vam sudbina donosi

0
2334

Vodoravno postavljene linije koje se nalaze na unutrašnjoj strani naših zglobova, na spoju koji odvaja ruku od šake, otkrivaju koliko ćemo dugo živeti, kakvi smo kao osobe, kojim bolestima smo skloni…

Prema metafizičkom znanju – što više linija osoba ima, očekuje se da će duže živeti.

Pogledajte koliko narukvica imate i proverite šta sve one znače. Malo zakrivite šake prema unutra kako bi se linije bolje ocrtale.

Prva

Prvi red je najvažniji. Ako je jasna, neprekinuta i duboko definisana, tada osoba može očekivati da će uživati u dobrom zdravlju i snazi. Ako je nejasna, slomljena, slabo definisana, tada se smatra da je osoba bespomoćna i slaba.

Većina ljudi ima 2-3 linije, a retki imaju 4. U smislu godina, prva narukvica označava 23 – 28 godina života, druga 46 – 56 godina, treća 69 – 84 godina, a četvrta predstavlja više od 84 godine života.

Pročitajte i  Imaš ravan ili zakrivljen? Oblik palca može da otkrije mnogo o tebi

Nadalje, svaka narukvica govori o određenim zdravstvenim problemima.

Prva se razlikuje za muškarce i za žene. Žene čija početna linija je razbijena ili zakrivljena prema bazi dlana može imati ginekološke probleme, kao što su problemi kod začeća. Muškarci čija je prva linija slomljena ili zakrivljena prema bazi njihovog dlana mogu imati reproduktivne probleme ili probleme s urinarnim traktom ili prostatom…

 

 


POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.